19 Nisan 2024|Cuma,03:29:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5604 0,26
EURO
34,7320 0,00
ALTIN
2.488,89 0,18
BİTCOİN
$62.995 3,10
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Mayıs 2022 - 20:13
09 Mayıs 2022 - 20:132 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
1 yorum

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencileri eTwinning ile Öğreniyor

Adapazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri Do Not Consume Your Health isimli eTwinning projesi ile sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yarattılar.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencileri eTwinning ile Öğreniyor
Yön Bul Akademi


Adapazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri yeme alışkanlıklarını gözden geçirme, sağlıklı yaşam ve spor konularına dikkat çektiler.”Do Not Consume Your Health” isimli projeleri ile sağlıklı yaşamın önemine değindiler. Portekizden bir , Türkiye’den beş ortak ile birlikte yürütülen projede öğrenciler beslenme alışkanlıklarını gözden geçirdiler. Projede öğrenciler Web 2 araçları ile poster ve logo hazırlama, kendilerini ve okullarını tanıtma, sunular hazırlayarak sağlıklı yemek tarifleri paylaşma, çevrim içi toplantılara katılarak farklı ülkelerdeki ve şehirlerdeki öğrencilerle tanışma imkanı sağladılar.  Proje kapmasında Sağlıklı Beslenme üzerine Diyetisyen tarafından gerçekleştirilen Zoom etkinliğine katıldılar. Çevrim içi düzenlenen etkinlikler sayesinde Güvenli İnternet kullanımı ile ilgili bilgi sahibi oldular. Sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme standı ve yürüyüşü yaptılar. Proje sonunda katılımcı olan diğer okullarla birlikte ortak bir ürün oluşturarak iş birlikçi bir çalışma ortaya koydular.

Matematik Öğretmeni Kübra Ertaş projenin öğrencilerin İngilizcelerine geliştirmelerine katkı sağladığını belirtti. Aynı zamanda bir çok Web 2 araçlarını kullandıklarını eğlenerek öğrendiklerine dikkat çekti.

Etiketler :
YORUMLAR (1)
Semiha polat
Semiha polat

Kübra hocam, her okulda azmi ve başarısı ile gozonunde.Basarilariniz daim olsun

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç