Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,17:57:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3804 0,19
EURO
35,0533 0,03
ALTIN
2.326,98 0,28
BİTCOİN
$70.286 1,44
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
01 Ocak 2023 - 16:59
01 Ocak 2023 - 16:592 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ekrem Yüce'den Taraftar Derneğine ziyaret

Başkan Ekrem Yüce, geçtiğimiz günlerde açılan Sakaryaspor Taraftar Derneğini ziyaret etti. Meşalelerle karşılan Başkan Yüce, “Taraftarlar Sakaryaspor’un itici gücü, en büyük destekçisidir. Taraftarın desteğini arkasında hissedince takımımız bir başka seviyeye çıkıyor” dedi.

Ekrem Yüce'den Taraftar Derneğine ziyaret
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, geçtiğimiz günlerde açılan sakaryaspor taraftar derneği’ni ziyaret etti. Yeşil siyahlı taraftarlar tarafından meşalelerle karşılanan başkan yüce, Dernek Başkanı Yılmaz Şen ve yönetimiyle beraber dernek binasını gezdi. Taraftar derneğinin hayırlara vesile olmasını dileyen başkan yüce, Sakaryaspor’un birleştirici gücünü burada da hissedeceklerini ifade etti.

Camiamızın en büyük gücü taraftarlarımızdır

Sakaryaspor’a gönülden bağı olduğunu söyleyen Başkan Ekrem Yüce, “Yeşil ve siyaha gönül vermiş tüm taraftarlarımızın ortak bir çatı altında buluşması bizleri sevindirdi. Sakaryaspor’un birleştirici gücünü burada da hissedeceğiz. Sakaryaspor bu şehirde herkesin sevdasıdır. Bu yıl büyük bir sevinçle üst lige yükseldik. Hamdolsun takımızın sezonun ilk yarısını ligin tam ortasında bitirdi. Hedeflediği yerde bitirmesinden memnunuz. Bu sonucun alınmasında yönetim ve futbolcular kadar taraftarında etkisi var çünkü taraftarlar Sakaryaspor’un itici gücüdür. Taraftarın desteğini arkasında hissedince takımımız bir başka seviyeye çıkıyor. Sizlerden tek isteğimiz tribünleri doldurarak yeşil siyah sevdamıza sahip çıkmanız. İnşallah ligin ikinci yarısında dolu tribünler önünde takımımızın nice galibiyetlerine şahit oluruz” dedi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç