Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,15:59:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3273 0,24
EURO
35,1048 0,05
ALTIN
2.296,18 0,82
BİTCOİN
$70.507 0,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Mayıs 2022 - 17:01
17 Mayıs 2022 - 17:012 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ekrem Yüce'den Türk Traktör'e ziyaret

Başkan Ekrem Yüce, Türk Traktör fabrikasını ziyaret etti. Yüce, “Tüm gayreti çiftçiyi ve tarımı dönüştürerek geleceğe daha hazır hale gelebilmelerini sağlamak olan Türk Traktör fabrikasını tebrik ederim. Bizlerde tarımda, hizmet sektöründe ve sosyal alanda yürütülen işlerin yanı sıra yerli üretimin arttırılması adına proje yapıyor ve bu minvalde yapılan girişimleri her daim destekliyoruz” dedi.

Ekrem Yüce'den Türk Traktör'e ziyaret
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin gelişmesinde önemli rol oynayan tüm sektörlerin dinamiklerini takip ederek temaslarını sürdürüyor. Son olarak Türkiye’nin üretim öncülerinden olan Türk Traktör fabrikasına ana kademe bürokratlarıyla birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yüce ve ekibini Türk Traktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Genel Müdür Yardımcısı Nebi Doğan Özdöngül ve yetkili yöneticiler karşıladı. Firma hakkında genel bilgilendirme sunumunu dinledikten sonra fabrika ziyaretini gerçekleştiren Başkan Yüce, nazik misafirperverlikleri için Türk Traktör yönetimine teşekkür etti. Başkan Yüce ziyaret sonunda üretimden yeni çıkan son model traktör ile deneme sürüşü yaptı.

Yüce’den Türk Traktör’e teşekkür

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrin gelişmesinde önemli rol oynayan tüm sektörlerin dinamiklerini takip ederek temaslarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin üretim öncülerinden olan Türk Traktör fabrikamızı ziyaret ettik. Tüm gayreti çiftçiyi ve tarımı dönüştürerek geleceğe daha hazır hale gelebilmelerini sağlamak olan Türk Traktör fabrikasının Genel Müdürü ve yöneticileri tebrik ederim. Bizlerde tarımda, hizmet sektöründe ve sosyal alanda yürütülen işlerin yanı sıra yerli üretimin arttırılması adına proje yapıyor ve bu minvalde yapılan girişimleri her daim destekliyoruz. Ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getirerek nazik misafirperverlikleri için Türk Traktör yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç