28 Nisan 2024|Pazar,07:17:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.997 1,63
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Ocak 2024 - 13:13
26 Ocak 2024 - 13:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SEDAŞ ve TES-İŞ, toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı

SEDAŞ ve TES-İŞ arasında yürütülecek olan 8. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı.

SEDAŞ ve TES-İŞ, toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı
MARMARA GÖZ


Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ile Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin açılış toplantısı yapıldı. İlk görüşmede sözleşmenin 21 maddesi üzerinde anlaşma sağlandı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, TES-İŞ ile başlayan görüşmelerde karşılıklı anlayış ve iş birliğinin hakim olacağına inandığını söyleyerek, "Çalışma arkadaşlarımızı yakından ilgilendiren sürecin ilk günündeyiz. Önceki toplu iş sözleşmesi görüşmelerini de her iki tarafı memnun edecek şekilde tamamlamıştık. Bu sözleşmeyi de aynı hedefle tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu yıl da şirket ve çalışanlarımızın menfaatlerini gözeterek sözleşmeyi nihayete erdireceğiz. Geçtiğimiz aralık ayının başında şirketimizin ortaklık yapısında değişiklik gerçekleşti. Hissedarlarımızın desteği, sizlerin katkısı ile iş birliği içerisinde yeni dönemin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu beklentiler doğrultusunda her zaman olduğu gibi tüm çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.


SEDAŞ teknik eğitim merkezindeki görüşmelere; TES-İŞ Genel Başkanı İrfan Kabaloğlu, Genel Merkez yöneticileri, Adapazarı Şube Başkanı Hasan Arıcı ve TES-İŞ Adapazarı Şube Yönetim Kurulu üyeleri, SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Yüksel, SEDAŞ Regülasyon ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Grup Müdürü Mücevher Yıldız Şişman, SEDAŞ Hukuk Müşaviri Mehmet Macun, SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Demet Çap ve toplu iş sözleşmesi müzakerelerinde görev yapacak diğer SEDAŞ yöneticileri katıldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç