Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,23:43:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5168 0,01
EURO
34,8449 0,52
ALTIN
2.429,93 0,12
BİTCOİN
$66.275 0,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Kasım 2021 - 14:52
05 Kasım 2021 - 14:522 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Halit Evin için taziye mesajları

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sakaryaspor eski başkanlarından iş adamı Halit Evin için spor, siyaset ve iş dünyasından başsağlığı paylaşımlarında bulunuldu.

Halit Evin için taziye mesajları
MARMARA GÖZ


sakaryaspor eski başkanlarından halit evin'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; "
Kulübümüzün eski başkanlarından halit evin'in vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş durumdayız. Merhuma rahmet, geride kalanlarına sabırlar dileriz. Camiamızın başı sağolsun" denildi.

sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce taziye mesajında; "Şehrimizin tanınmış simalarından kıymetli iş insanı ve hayırsever halit evin'in vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.  Çok üzgünüz... Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi.

AK Parti sakarya İl Başkanı Yunus Tever de halit evin için taziye mesajı paylaştı. Tever; "sakaryaspor Eski Başkanlarından, Hayırsever İş İnsanı halit evin'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah" dedi.

sakarya Spor Adamları Derneği'nden yapılan açıklamada; "sakaryaspor eski baskanlarımızdan değerli büyüğümüz halit evin Hakkın Rahmetine kavuşmuş olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisini Allahtan Rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve tüm sakaryaspor Camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "sakaryasporumuza her daim desteklerini esirgemeyen eski başkanımız halit evin'in vefat ettiği haberini öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma rahmet, geride kalanlarına başsağlığı dileriz. Her zaman kalbimizde olacaksın Halit Başkan"

sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba da; "Hayırsever İş İnsanı halit evin'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç