19 Nisan 2024|Cuma,04:18:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5579 0,26
EURO
34,7107 0,06
ALTIN
2.490,92 0,26
BİTCOİN
$62.150 0,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Nisan 2022 - 12:05
27 Nisan 2022 - 12:052 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Halk Eğitim Müdürü Abdulvahit Uygar'a acı veda

Sakarya'da kardeşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar'ın cenazesi, görev yaptığı kurumdaki törenin ardından memleketi Hatay'ın Hassa ilçesine gönderildi.

Halk Eğitim Müdürü Abdulvahit Uygar'a acı veda
Yön Bul Akademi


Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü abdulvahit uygar, dün akşam mesai çıkışında kardeşi M.Z.U. tarafından henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Şüpheli M.Z.U. ise Anadolu Otoyolu Bolu geçişinde Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Adapazarı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü abdulvahit uygar'ın cenazesi, hastanedeki işlemleri sonrasında yöneticilik yaptığı kurumun önüne getirildi.

Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın yanı sıra Uygar'ın çalışma arkadaşları, ailesi, yakınları ve kursiyerler katıldı. Uygar'ın cenazesi, gözyaşları içinde memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde toprağa verilmek üzere gönderildi.

"O sadece bir müdür değildi hepimizin ağabeyiydi"
Adapazarı Halk Eğitim Merkezi'nde eğitmen olarak görev yapan Hikmet Noyan, "Nasıl olur? Bir insan kendi canına nasıl kıyabilir? Anlamakta güçlük çekiyorum. Vahit hocam gerçekten bu kurumu ayağa kaldıran birisiydi. Çalışkanlığına bütün hocalarımız şahit, bir memur gibi oturup kendi işini de yapabilirdi ama yeni olan binayı baştan oluşturdu. Devamlı bir şeyler üretme ve yapma peşindeydi. Allah ailesine, dostlarına sabır versin hepimiz çok üzüldük. O kadar vicdanı iyi birisiydi ki, biri onunla tartışsa bile iki gün sonra gidip konuşabilirdi, kin tutmayan bir insandı. O sadece bir müdür değildi hepimizin ağabeyiydi. Allah razı olsun ondan mekanı cennet oldun başka diyecek bir şey diyemiyorum” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç