Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,15:08:05
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3753 0,18
EURO
35,0108 0,15
ALTIN
2.325,32 0,21
BİTCOİN
$70.210 0,77
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
27 Ağustos 2020 - 14:37
27 Ağustos 2020 - 14:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hendek'e nitelikli istihdam merkezi kuruluyor

Sakarya Valiliği ile ortaklaşa geliştirilen ve içinde Kitap Kafe'nin olacağı Nitelikli İstihdam Merkezinin müjdesini veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, " İstihdamı arttıracak bu projeyle iş dünyasının aradığı nitelikli iş gücüne çözüm buluyoruz. Hendek nitelikli istihdamın merkezi oluyor"

Hendek'e nitelikli istihdam merkezi kuruluyor
Yön Bul Akademi


VALİLİK VE BELEDİYE

Sakarya Valiliği ve hendek Belediyesi ortaklığında hazırlanan "Nitelikli İstihdam Merkezi" projesi hayata geçiriliyor. Osmanlı Çadırı ve Lunapark'ın bulunduğu Başpınar Mahallesi Şehit Gökhan Yaşartürk Caddesindeki 2564 metrekarelik arazideki hayata geçirilecek proje onaylandı. Çocuk parkının da yer alacağı bu alanda oluşturulacak merkezde Kitap Kafe'nin yanı sıra aşçılık ve pastacılık meslekleri ile Çikolata Üretimi konusunda nitelikli istihdamın kapıları aralanacak.

 
ARA ELEMAN SIKINTISINA ÇARE

Proje kapsamında ayrıca hendek Belediyesi Ticaret Merkezinde tekstil atölyesi kurulacak. Tekstil atölyesinde, hazır giyim üretimi yapan bölgemizdeki fabrikaların nitelikli eleman ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri eğitimli elemanlar yetiştirilerek, İŞKUR destekli istihdam sağlanacaktır. Böylelikle iş dünyasının aradığı nitelikli eleman sorunu çözülecek, ayrıca nitelikli meslek sahibi olanlar gelir farkına kavuşacak. Projenin yapımına Eylül ayında başlanarak ve en geç Nisan 2021'e kadar tamamlanması planlanıyor.

 hendek'E HAYIRLI OLSUN

Projenin hayırlı olmasını dileyen ve Vali Çetin Oktay Kaldırım'a teşekkür eden hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, " Sakarya Valiliğimizle birlikte Nitelikli İstihdam Merkezini kuruyoruz. Devletimizin istihdam noktasındaki destekleri, Valiliğimiz ve Belediyemiz destekleriyle daha güçlü hissedilecek. Güzel bir projeyi hendek'te hayata geçireceğiz. hendek'imize hayırlı uğurlu olsun. hendek nitelikli istihdamın merkezi oluyor" dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç