27 Temmuz 2024|Cumartesi,08:29:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.07.2024
DOLAR
32,9449 0,11
EURO
35,7631 0,26
ALTIN
2.529,53 0,87
BİTCOİN
$67.921 1,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
10 Haziran 2024 - 15:58
10 Haziran 2024 - 15:582 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İki belediye şoförünün işine son verildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, özel bir aracın üzerine arabayı kırarak kavşakta vatandaşı sıkıştıran iki belediye otobüsü şoförünün işine son verildiğini söyledi.

İki belediye şoförünün işine son verildi
MARMARA GÖZ


Başkan Alemdar, mecliste belediye otobüsü şoförlerine yönelik şikayetler olduğunun belirtilmesi üzerine çalışanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Geçen hafta itibariyle iki kişinin işine son verdiklerini ifade eden Alemdar, şunları kaydetti;  "

Burada da gerekçemiz çok net, özel bir aracın üzerine arabayı kırarak kavşakta vatandaşı sıkıştırarak kameralarda kayıtlı olduğu için hemen kesinlikle bir şey yapmadan işine derhal son vermek üzere arkadaşlarımıza talimat verdik. 

Evet personel sayımız fazla, ama personel sayımızın hiç kimsenin işine son verip, hiç kimseyi geçmişte alınmış düşüncesiyle çalışan, üreten, bu milletin hakkını hukukunu koruyan kimseyi işinden etmeyeceğimizi, çalışmak isteyen herkese iş olacağını ifade etmiştik. 

Dolayısıyla tasarruf tedbirleri öncesinde ve tasarruf tedbirleriyle birlikte yapmaya başladığımız çalışmalarda uygulamalarda meclis olarak belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz şunu bilsinler. Hiç kimseyle bir ön yargımız yoktur. Hiç kimsenin kafa yapısına, siyasi görüşüne, yaşam tarzına ne iş yaptığına bakmadan, hangi şartlarda işe girmişse, hangi kurumda işe girmişse o kurumdaki ihtiyaca binayen ihtiyaç olmayan yerden ihtiyaç olan yere doğru kaydırmalar oluyor. 

Size de gelebilirler. Sizden de talep edebilirler. Farklı şeyler söyleyebilirler. Şahsı adıma söylüyorum ya da arkadaşlarım adına söylüyorum; çalışanlardan hiç birisi ne yakınımızdır, ne tanıdığımızdır, hepsi bize eşit mesafededir, hepsi bize emanettir. Ama çalışmadan, çalışıyormuş gibi yapıp ya da iş olmadığında, iş vermediğimizde oturanlar için söylemiyorum. 

Biz herkese iş vermeye çalışıyoruz. Bir tarafta personel eksikliği varken, diğer tarafta personelin oturarak maaş almasını doğru olmadığını düşünüyoruz. Dolayısıyla biz bu konudaki çalışmaları ve yönlendirmeleri yapıyoruz. Ulaşımdaki arkadaşlarımızı da son kez uyardık"

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç