29 Nisan 2024|Pazartesi,07:30:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,5250 0,27
EURO
34,9523 0,61
ALTIN
2.435,61 0,13
BİTCOİN
$62.482 2,37
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Eylül 2023 - 10:16
21 Eylül 2023 - 10:163 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Erenler'de hizmet erbim ile gelişiyor

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “2023 yılı online anket sonuçlarına göre sorunların %79,84’ü kısa zaman içerisinde çözüldü” dedi. Öte yandan Başkan Rahmi Şengül ilçe genelinde ziyaretlerine de devam ediyor.

Erenler'de hizmet erbim ile gelişiyor
Yön Bul Akademi


İlçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip eden Başkan Rahmi Şengül, aynı zamanda esnaf, aile, yaşlı ve engelli vatandaşları sürekli olarak hanelerinde ziyaret ediyor.

“GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”
esnaf ve hane ziyaretlerine önem verdiklerini ifade eden Başkan Şengül, “erenler İlçemizin her yerine hizmet götürebilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmaya devam ediyor. Çalışmalarımızı ilgili daire müdürlerimiz ile sahada yakından takip ederek en iyi şekilde hayata geçmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

ZİYARETLER
Başkan Şengül, “Çalışmaların haricinde vatandaşlarımızı iş yerlerinde ve hanelerinde ziyaret ederek hem talep, öneri ve şikayetlerini dinliyor hem de ilettikleri sorunları anında çözebilmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
Başkan Rahmi Şengül, “erenler’imizin her ferdi bizler için çok değerli. Bizler, kıymetli vatandaşlarımızdan gelen fikir, öneri ve talepler için bu makamlardayız. Bu kapsamda erenler’imiz ve değerli hemşerilerimiz için el ele ve gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

----

erenler Belediyesi İletişim Merkezi (ERBİM) vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri anında değerlendirmeye alarak çözüm odaklı çalışmaya devam ediyor. 2023 yılı online anket sonuçlarına göre sorunların %79,84’ü kısa zaman içerisinde çözüldü. 

ONLİNE TAKİP
ERBİM hakkında bilgi veren erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Sistem ile vatandaşlarımız talep ve şikayetlerini kolayca iletiyor ve akabinde ekiplerimiz talep ve şikayetleri kendilerine sağlanan sistemden online şekilde görerek zaman kaybeden müdahalede bulunuyorlar” dedi.  

ERBİM DEĞER KATIYOR
Başkan Şengül, “En başından beri ERBİM ile amacımız vatandaşımızın işini kolaylaştırmaktı. Hem vatandaşlarımızın işini kolaylaştırıyor, hem de daha çok veri ile sağlıklı şekilde analiz yapabiliyoruz. Başarıyı güncel teknolojiyle yakaladık ve kendimizi güncel tutmaya devam edeceğiz” dedi

‘HIZ KESMEDEN DEVAM’
Başkan Şengül, “2023 yılında geride kalan süreci kapsamında online anket sonuçlarına göre sorunların %79,84’ü kısa zaman içerisinde çözüldü. erenler’imiz için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmaların erenler’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç