Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:42:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3534 0,11
EURO
35,0014 0,18
ALTIN
2.324,07 0,16
BİTCOİN
$70.868 2,55
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Ekim 2020 - 15:44
18 Ekim 2020 - 15:442 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İlk hasadı Ekrem Yüce yaptı

Alancuma’da 100 dekarlık alanda ekimi gerçekleştirilen endüstriyel kenevirlerin hasadı için bölgeye giden Başkan Ekrem Yüce, “Tarımdan sağlığa, inşaattan gıdaya, petrolden sanayiye kadar birçok alanda kullanılan kenevirin işlenerek hammaddeye dönüştürülmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Şehrimize katkı sağlayacak, istihdam ve ihracat rakamlarımızı arttıracak iş birliği çalışmaları için hazırız. Şehrimize hayırlı olsun, bereket getirsin” dedi.

İlk hasadı Ekrem Yüce yaptı
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, alancuma’da 100 dekarlık alanda ekimi gerçekleştirilen endüstriyel kenevirlerin hasadını gerçekleştirdi. Endüstriyel alanda kullanılacak kenevirlerin Sakarya ekonomisine katkılar sunacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, kenevirin şehrimizde işlenerek ihracı noktasında görüşmelerinin devam ettiğini dile getirerek, şehre katkı sağlayacak, istihdam ve ihracat rakamlarını arttıracak iş birliği çalışmaları için hazır olduklarının altını çizdi.

hasat başladı

Başkan Ekrem Yüce, kenevirin kullanım alanlarının genişliğine vurgu yaparak, “Kenevir tarımdan sağlığa, inşaattan gıdaya, petrolden sanayiye kadar birçok alanda kullanılabiliyor. Sayısız faydası olan ve bir zamanlar dünyanın en önemli üretim bitkilerinden biri olan kenevir gibi mucizevi bir bitkinin şehrimizdeki ilk hasadını hamdolsun gerçekleştiriyoruz. Kenevirin şehrimizde işlenerek hammaddeye dönüştürülmesi için de görüşmelerimiz devam ediyor. Şehrimize katkı sağlayacak, istihdam ve ihracat rakamlarımızı arttıracak iş birliği çalışmaları için hazırız. Şehrimize hayırlı olsun, bereket getirsin” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç