17 Haziran 2024|Pazartesi,01:45:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 17.06.2024
DOLAR
32,7484 0,06
EURO
35,0565 0,10
ALTIN
2.456,86 0,05
BİTCOİN
$66.685 0,97
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
24 Mayıs 2024 - 14:31
24 Mayıs 2024 - 14:313 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Işıksu muhtarlarla buluştu

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı muhtarları ile buluştu

Işıksu muhtarlarla buluştu
MARMARA GÖZ


İstişareyi Her Daim Canlı Tuttuk

Başkan Mutlu Işıksu, muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmada, "Kıymetli muhtarlarımızla bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti paylaşıyor ve sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Geçmiş dönemde hizmet veren tüm mahalle muhtarlarımıza, emekleri ve katkıları için çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın desteğiyle Adapazarı'mızın her bir mahallesinde önemli gelişmeler kaydettik ve başarılar elde ettik. İstişare kültürünü her daim canlı tuttuk, her zaman beraber olduk." dedi.

Aynı Kararlılıkla Çalışmaya Devam

Yeni dönemde de aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Işıksu, Adapazarı’nın her mahallesine değer katacak projeler hakkında bilgi verdi. "Seçimler bitti ve milletimizin teveccühleriyle şehrin kalbi Adapazarı’mıza bir beş yıl daha hizmet etmek ve Adapazarı’mızı daha ileriye taşımak için görevimize devam ediyoruz.” diye konuştu. Başkan Işıksu, ADA HAYAT Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi, Mahallemi Güzelleştiriyorum, Millet Evleri ve Sosyal Tesisler, Adapazarı Ticaret Müzesi ve Kapalı Pazar Yerleri projelerinde gelinen son noktayı ayrıntılarıyla paylaştı.

Adapazarı’mız Her Şeyin En Güzeline Layık

Başkan Işıksu, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, "Yeni bir dönemin başlangıcı, aynı zamanda yeni bir vizyonun da başlangıcıdır. Yapacağımız çalışmalarla, Adapazarı'mızın her bir mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da artırmak ve refah seviyesini yükseltmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Dünya değişiyor, ihtiyaçlar değişiyor, hayata bakış her gün yeniden güncelleniyor. Adapazarı’mız her şeyin en güzeline layık." dedi.

Işıksu’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Başkan Işıksu ayrıca, "Önce Adapazarı’m demek zorundayız ve şunu bilmeliyiz. Adapazarı Belediye Başkanımız mutlu işıksu kardeşimiz bizimle. Bizimle gülüyor, bizimle dertleniyor, bizimle çalışıyor. Adil olmak onun için çok kıymetli. Yenilikçi fikirlere her daim açık ve çalışmayı çok seviyor. Birlikte çalışarak, karşılaştığımız her zorluğun üstesinden gelir ve daha güçlü bir Adapazarı’nı birlikte inşa ederiz" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Işıksu’ya Erdem’den Teşekkür

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ise yaptığı konuşmada Adapazarı’nda yeni dönemde görev alan muhtarlarla birlikte hizmet için gayretle çalışacaklarını belirterek, “Mutlu Başkanımıza ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Her sokağımız için dertlenmeye ve gayret etmeye devam edeceğiz. Mutlu Başkanımıza muhtarlarımıza daima destek oldukları için teşekkür ediyoruz.” dedi. Erdem ayrıca talepleri de ilettiklerini aktardı.

Işıksu Başarılar Diledi

Toplantının sonunda, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işıksu, katılımlarından dolayı Başkan Erdal Erdem ve tüm muhtarlara teşekkür ederek yeni dönemde sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç