02 Temmuz 2025|Çarşamba,03:17:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
12 Mayıs 2020 - 19:03
12 Mayıs 2020 - 19:032 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İşte Sakarya'da son iki günde tespit edilen vaka sayısı

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya'da son iki günün vaka artışlarının 3'er olarak gerçekleştiğini söyledi.

İşte Sakarya'da son iki günde tespit edilen vaka sayısı
Toprak Turizm Yeni


Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgının önlenmesine dair ülke genelinde alınan tedbir kararı ile il özelinde alınacak ek önlemlerin görüşüldüğü İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Nayir, Sakarya'da son iki günün vaka artışlarının 3'er olarak gerçekleştiğini kaydetti. Nayir; "İlimizde de 18 Mart itibariyle 3 vaka görülmüştü. Bugün ülkemizde vakaların görülüşünün ikinci ayı tamamlanmış oldu. Her günün akşamında Sayın Sağlık Bakanımızın verilere dair paylaşımlarını izliyoruz, geldiğimiz noktada verilen mücadeledeki başarıyı da birlikte görüyoruz. Ülke başarısı gibi ilimizde de aldığımız sonuçların güzel olduğunu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz dönem içerisinde pozitif vaka bakımından 2 günün kıyaslamasını yaptığımızda 100’lü, 75’li artışlar görüyorduk, oran olarak da büyük artışlar oluyordu. Son günlerde vaka sayılarındaki artış önemli ölçüde azaldı. Son iki günün vaka artışları 3 er olarak gerçekleşti" dedi. 

Etiketler :
Aramaktan Vazgeç