25 Nisan 2024|Perşembe,11:10:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5722 0,10
EURO
35,0267 0,57
ALTIN
2.434,33 0,46
BİTCOİN
$64.074 3,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Temmuz 2022 - 19:01
03 Temmuz 2022 - 19:013 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Kaan Oktar ve Gizem Uğur hayatlarını birleştirdi

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi ve haberlisin.com Haber Müdürü R. Kaan Oktar ile Gizem Uğur gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile mutluluğa ‘Evet’ dedi.

Kaan Oktar ve Gizem Uğur hayatlarını birleştirdi
MARMARA GÖZ


Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi ve haberlisin.com Haber Müdürü R. Kaan Oktar ile Gizem Uğur gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile mutluluğa ‘Evet’ dedi.

DÜĞÜN TÖRENİ

Faruk-Sakine Oktar çiftinin oğulları Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi ve haberlisin.com Haber Müdürü R. Kaan ile Sebahattin-Nermin Uğur çiftinin kızları Gizem, gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile mutluluğa ‘Evet’ dedi. MK Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katılırken, gece boyunca süren eğlencede düğün sahipleri ve davetliler unutulmaz anlar yaşadılar.

KONVOY İLE

Akşam saatlerine doğru Oktar Ailesi’nin Ozanlar’daki evinden çıkan damat konvoyu, Uğur Ailesi’nin İzmit’teki evlerine gelin almaya gitti. Gelin evinden dualar eşliğinde çıkan çift, uzun bir konvoy ile Adapazarı Yeni Camii mevkiinde bulunan MK Düğün Salonu’na geldi. Gelin ve damat tarafının aileleri, gelen davetlileri kapıda karşılayıp yakından ilgi gösterdiler.

NİKAH ŞAHİTLERİ

Genç çiftin nikahını Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu kıydı. Çiftin şahitleri ise İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Genel Yayın Müdürü Güven Hasbaş, Hilal Uzuner ve Tuğçe Dilara Göktaş oldu.

MUTLULUK DİLEKLERİ

Gerçekleştirilen aile birliğinin hayırlara vesile olmasını dileyen Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Oktar çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah ve takı merasiminin ardından ise davetliler çalınan oyun havaları ile geceye renk kattılar.

KİMLER KATILDI?

Düğüne; MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Geyve Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Akçay, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, siyaset, iş ve basın dünyasından birçok isim katıldı.

MESAJ GÖNDERDİLER

Yoğun siyasi tempoları nedeniyle düğüne gelemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve CHP Grup Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, gönderdikleri mesajla çifti tebrik etti. 

Sakarya Haber ailesi olarak R. Kaan Oktar ve Gizem Uğur çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç