26 Nisan 2024|Cuma,00:06:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5320 0,14
EURO
34,9520 0,06
ALTIN
2.437,35 0,58
BİTCOİN
$64.887 1,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Mayıs 2022 - 12:15
30 Mayıs 2022 - 12:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Keremali'de kopan elektrik telleri tehlike saçıyor

Akyazı Güzlek Mahallesi ve Keremali Yaylası'nda kopan ve kopmak üzere olan elektrik telleri tehlike saçıyor. Mahalle muhtarı ise bildirimlerine rağmen çalışma yapmayan SEDAŞ'a isyan etti.

Keremali'de kopan elektrik telleri tehlike saçıyor
Toprak Turizm


Güzlek'ten keremali yaylası'na giden ve yayladaki elektrik tellerinin bir bölümü koptu. Bazı direkler ise yıkılmak üzere.
Yerli turist ve mahalle halkının uğrak mekanı olan vatandaşların hayvan otlattığı alanlarda kopan elektrik telleri ve yıkılmak üzere olan direkler adeta ölüm tehlikesi saçıyor.
 
 
Güzlek Mahalle Muhtarı Selim Akyazıcı ise gerekli yerlere müracaatımızı yapmalarına rağmen hiç bir sonuç alamadıklarını belirterek sosyal medya hesabından isyan etti.
 
Akyazıcı; "
 
Burasi neresi? Ukrayna'da Rus uçaklarının bombaladığı dağlar değil. Akyazı SEDAŞ Müdürünün sorumluluk alanı olan keremali yaylası ve Güzlek Mahallesi.
 
Defalarca bildirmemize rağmen kasıtlı ve bilinçli olarak Akyazı SEDAŞ Müdürü tarafından yapılmamakta ve yaptırılmamaktadır. Defalarca bizi arayıp bu sorunları bildiren vatandaşlarımızın taleplerini ve yayla trafo talebini genel müdüre bizzat ilettik.
 
Trafo ve gerekli çalışmanın yapılmasını Akyazı müdürüne bildirmesine rağmen vatandaşların taleplerini hiçe sayarak Akyazı SEDAŞ Müdürü yatırımları ve trafoyu kendi yandaş akıl hocalarının söylediği yerlere yapmaktadır. Bu iddialar belgeli olup bundan sonra vatandaşların kendi haklarını savunma adına gerekeni yapmakta özgürdür" dedi.
 
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç