20 Nisan 2024|Cumartesi,02:34:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.438 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Aralık 2022 - 20:39
02 Aralık 2022 - 20:393 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Kızı cinsel saldırıya uğrayan anne böyle tepki gösterdi

Sakarya'da bindiği yolcu minibüsünde cinsel saldırıya maruz kalan üniversite öğrencisi kızın annesi, oda başkanının evine gelerek kendilerine para teklif ettiğini iddia ederek; "Benim ağzımı parayla susturacağını zannetti." diyerek tepki gösterdi.

Kızı cinsel saldırıya uğrayan anne böyle tepki gösterdi
Yön Bul Akademi


Acılı anne, minibüs sahibinin de kendisini arayıp; "Beni intihar mı ettireceksiniz? Malıma el kondu" diyerek malını düşündüğünü ifade etti.

sakarya kadın platformu, şehir içi yolcu minibüsünde üniversite öğrencisi Merve K'nın cinsel saldırıya uğramasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasına saldırıya uğrayan genç kızın annesi Sevgi K. da katıldı.

Acılı anne açıklama yaparken gözyaşlarını tutamadı.

20 YIL DA OLSA GEÇMEYECEK

"Benim yanımda olan insanlara minnettarım" diyen Sevgi K; "Ben 21 yaşında güzeller dolusu bir evlat yetiştirdim. Topluma iyi bir evlat kazandırdığımı biliyorum. Olayın olduğu gün yetkililere şunu soruyorum; '7 gün önce cezaevinden çıkmış. 30 suç dosyası var. Böyle bir insana onlarca insanın bindiği, inip çıktığı minibüs şoför tarafından teslim ediliyor. Bunu verirken neden sormadı? Adli sicil kaydı var mı? Neden GPT'sine bakılmadı. Neden bakmayı düşünmedi. Bu benim kalbimi, yüreğimi yakan bir sızı. Bu 10 yıl da olsa geçmeyecek. 20 yılda olsa geçmeyecek. Evet tedavi göreceğim. Ama o ilaçlar beni tedavi etmeyecek" dedi.

PARAYLA SUSTURACAĞINI ZANETTİ

Minibüs sahibinin kendisini telefonla aradığını söyleyen Sevgi K; "Neden o araç verildi' diye soruyorum.

'Ben o gün çaresizdim verdim. Beni intihar mı ettireceksiniz. malıma el kondu' diyor. Peki sen malını düşünüyorsun. Peki benim evladımın korkularını kim yerine getirecek? Benim evladımın acılarını kim yerine getirecek? Şoförler oda başkanlığına sesleniyorum. Olaydan iki gün sonra benim evime geldi. Keşke ben kapımı açmaysaydım ya. Size bir görev verilmiş. Neden denetlemiyorsunuz? Ben bunu sorduğumda bana söylediği tek cümle şu. Biz sorma yetkisine sahip değiliz. Elini kolunu sallayıp minibüs teslim ediliyor. Bu cani bir hafta bir sürü insanları götürüp getiriyor. Nerede bu adalet? Beni kim koruyacak. Oda başkanının dediği tek kelime benim ağzımı parayla susturacağını zannetti. Bu olaydan dolayı geldi kapıma. Ben daha konuşmaya fırsat kalmadı ki kızımın aklı o kadar başındaki. Ona tek dediği şey şu oldu; benim bursa ihtiyacım yok. Fakirlere verin bu bursları. ben okuyabiliyorum. Siz önlem alın. Onun evladı yok mu?" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç