13 Haziran 2025|Cuma,20:31:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 13.06.2025
DOLAR
39,3584 0,04
EURO
45,4929 0,50
ALTIN
4.343,72 1,39
BİTCOİN
$105.163 2,82
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
12 Haziran 2025 - 15:03
12 Haziran 2025 - 15:031 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Kocaali'de patpatlara merkez ve sahile giriş yasağı

Kocaali Kaymakamlığı, ilçe merkezi ve sahil bölgelerinde "patpat" olarak bilinen tarım araçlarının kullanımına yönelik önemli kısıtlamalar getirdi. Artan şikayetler ve güvenlik endişeleri doğrultusunda alınan bu kararlar, belirlenen saat ve güzergah kurallarına uyulmasını zorunlu kılıyor.

Kocaali'de patpatlara merkez ve sahile giriş yasağı
Toprak Turizm Yeni


Yeni düzenlemeyle birlikte, patpat tarzı tarım araçlarının özellikle yaz aylarında yoğunluk yaşanan sahil kesimi ve ilçe merkezindeki ana yollar üzerinde kullanılması tamamen yasaklandı.

Ayrıca, bu araçların akşam 20.00'den sonra trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek.

Kullanımına izin verilen güzergahlar, vatandaşlara duyurularak harita üzerinde yeşil renk ile işaretlendi.

Buna göre, patpatlar yalnızca bu belirlenen yollarda seyredebilecek. Kırmızı alanlara giriş yapılması durumunda, kural ihlali yapan araçlar trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekilecek ve sürücülere idari para cezası uygulanacak.

Kocaali İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, yeni kararlara uyulup uyulmadığını denetlemek amacıyla düzenli kontroller gerçekleştirecek.

Bu denetimlerle hem vatandaşların güvenliği sağlanacak hem de patpatların uygunsuz ve tehlikeli kullanımı engellenecek. Kaymakamlık yetkilileri, alınan bu kararın hem trafik güvenliği hem de kamu düzeninin korunması adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç