27 Nisan 2024|Cumartesi,05:58:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.968 2,37
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Aralık 2022 - 20:08
01 Aralık 2022 - 20:082 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
1 yorum

Minibüsçüler odası başkanından geç kalan açıklama

Cezaevinden çıkan suç makinesi minibüs şoförünün yolcusu üniversite öğrencisi genç kıza tecavüz girişiminde bulunmasının ardından sabıkalı bir kişinin minibüs şoförü olarak çalıştırılması nedeniyle tepkilerin odağındaki Minibüsçüler Odası'nın Başkanı olaydan iki gün sonra açıklama yaptı.

Minibüsçüler odası başkanından geç kalan açıklama
Toprak Turizm


Oda Başkanı; "Bu tür menfur davranışlara sebebiyet veren hasta ruhlu kişilerin mesleğimizi, odamızı kirletmesine asla müsamaha göstermeyeceğiz" dedi.

21 yaşındaki merve K., evine gitmek için bindiği minibüsün sürücüsü tarafından cinsel saldırıya uğramıştı. Sakarya'yı ayağa kaldıran olay sonrası tutuklanan minibüs şoförü failin, cezaevinden denetimli serbestlikle çıktığı ve çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıkmıştı.

Suç makinesi birinin nasıl minibüs şoförü olarak çalıştırıldığının cevabı aranırken sakarya minibüsçüler odası tepkilerin odağı olmuştu.

İKİ GÜN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, olaydan iki gün sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"Bu tür menfur davranışlara sebebiyet veren hasta ruhlu kişilerin mesleğimizi, odamızı kirletmesine asla müsamaha göstermeyeceğiz" diyen Bektaş; 

"Şehrimizde yaşanan hadise hepimizi derinden sarsmıştır. Tacize uğrayan kardeşimizi ve ailesini ziyaret edip, üzüntümüzü dile getirdik, yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Minibüsçüler Odası olarak bu olayı lanetliyoruz. Yolcularımızın güvenliği bizim en temel önceliğimizdir. Bu elim hadise bize göstermiştir ki Minibüsçüler Odası olarak bundan sonraki süreçte daha da dikkatli olmalıyız.

Bu tür menfur davranışlara sebebiyet veren hasta ruhlu kişilerin mesleğimizi, odamızı kirletmesine asla müsamaha göstermeyceğiz. Şiddete maruz kalan vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızın, bu konunun takipçisi olacağımızın ve gerekenlerin yapılacağının tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. Bu olaydan gereken dersler çıkarılacaktır" dedi. 

YORUMLAR (1)
Cihan sığar
Cihan sığar

Aynısından sapanca belediyesinde de var. Hem tecavüzcü hem de trafikte birkaç ölümlü kazası var. Ama belediyede çalışıyor . Hem de şöfor olarak..

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç