23 Mayıs 2025|Cuma,00:06:47
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.05.2025
DOLAR
39,0227 0,27
EURO
44,0232 0,05
ALTIN
4.123,42 0,47
BİTCOİN
$110.982 2,53
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
22 Mayıs 2025 - 18:13
22 Mayıs 2025 - 18:133 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Minik Yürekler Mezuniyet Coşkusuyla Buluştu!

Akyazı İlçe Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri için mezuniyet şenliği düzenledi. 500 öğrenci oyunlar oynayıp eğlenirken, etkinliğe aileler ve protokol de katıldı.

Minik Yürekler Mezuniyet Coşkusuyla Buluştu!
Toprak Turizm Yeni


akyazı’da 4-6 Yaş kuran kursu Öğrencilerine Renkli Yıl Sonu Şenliği

akyazı İlçe Müftülüğü tarafından Konuralp Mahallesi 2056. Sokak’ta bulunan Gazisüleyman Paşa kuran kursu bahçesinde 4-6 yaş grubu kuran kursu öğrencileri için yıl sonu mezuniyet programı düzenlendi.

Programa akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir, akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, din görevlileri, İlçe Müftülüğü personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı etkinlikte minikler eğlenceli bir gün geçirdi. Programda çocuklar şişme oyun alanlarında oynadı, yüz boyama ve el boyama etkinlikleri gerçekleştirildi, pamuk şekerler ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Aileler için yemek servisi yapıldı, çeşitli stantlar kurularak bilgilendirme ve sergi alanları oluşturuldu.

Etkinlikte konuşan İlçe Müftülüğü Eğitim ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Sabri Akmanşen :

Yıl boyunca eğitim gören öğrencilerin gösterilerini sergilediğini belirterek, “Kurslarımızda eğitim alan çocuklarımızın yıl sonu etkinliğini, Gazisüleyman Paşa kuran kursu bahçesinde şenlik havasında düzenledik. Bu program, onların hem eğlenmesi hem de öğrendiklerini sergilemesi açısından çok kıymetli. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve destek veren kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda TRT sanatçısı Ve  Çocuk yapımcısı, Tiyatrocu Hüseyin Goncagül’ün gösterileriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşatıldı. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından da stant açılarak, rehberlik hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

akyazı İlçe Vaizi ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Ahmet Kadıoğlu : 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın topluma yönelik çok yönlü hizmetlerinden bahsederek, “Aile ve Dini Rehberlik Büromuz, ailelerin sorunlarına çözüm bulmak ve dini konularda rehberlik etmek adına önemli bir rol üstleniyor. Tüm halkımızı bu hizmetlerden faydalanmak üzere büromuza davet ediyoruz” dedi.

Program Sonunda Aile Ve Dini Rehberlik İrişad Bürosu Tarafından düzenlenen çekilişle katılımcılara Kur’an-ı Kerim hediye edildi. 

İlçe Müftülüğü, 4-6 yaş Kuran kurslarına başvuru yapmak isteyen ailelerin mahalle camilerine ya da doğrudan müftülüğe başvurabileceklerini duyurdu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç