Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:02:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3564 0,33
EURO
35,1295 0,02
ALTIN
2.301,77 1,06
BİTCOİN
$71.246 3,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Ağustos 2022 - 12:36
23 Ağustos 2022 - 12:363 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Okul alışverişlerinde yerel işletmeleri tercih edin çağrısı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve kitap, kırtasiye, basım, reklam, medya ve yayın kuruluşları sektörünü temsil eden 12. Meslek Komitesi, eğitim-öğretim sezonunun yaklaşması sebebiyle kırtasiye ve okul alışverişlerinin yerel işletmelerden yapılması çağrısında bulundu.

Okul alışverişlerinde yerel işletmeleri tercih edin çağrısı
MARMARA GÖZ


Komite Başkanı Zafer Bekdemir ve Komite Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen son toplantının ana gündemini oluşturan bu konuya yönelik Başkan Bekdemir sektör adına yaptığı çağrısında şunları dile getirdi:

“Okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kaldı. Her yıl bu dönemlerde özellikle kırtasiye alışverişleri normal olarak yoğunlaşıyor. 12. Meslek Komitesi olarak bizler de kitap kırtasiye alışverişlerinde velilerimizin yerel işletmelerimizi tercih etmesini öneriyoruz.

Kırtasiye ve okul ürünleri sektörü birçok yaşa ayrı hitap eden ve bünyesinde de binlerce hizmet eden ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte birçok büyük, başarılı işletmemiz mevcut. Alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yaparsak hem şehrimizin ticaret erbabı hem de şehrimiz kazanacak, il ekonomisine katkı sunmuş olacağız.

Uygun Olması Kaliteli ve Sağlıklı Olacağı Anlamına Gelmiyor

“Günümüzde e- ticaret oldukça revaçta. Aile bireyleri de alışverişlerinde e- ticareti tercih ediyorlar. Tercih etmelerinde hiçbir sakınca yok ancak sadece fiyat bazlı bir tercih yapmak çocuklarımızın sağlığı açısından zarar oluşturabilir. Alışverişleri yaparken ürünün markasına, içerik ve malzeme kalitesine, özellikle de CE sertifikalı olmasına dikkat edilmelidir.” dedi.

Başkan Altuğ “Bizim ticaret erbabımız tüketicimizin taleplerini en iyi şekilde karşılar”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Okul alışverişlerinin yoğunlaştığı bu dönemde yerel işletmelerimizi tercih etmek Sakarya’nın kazanması demektir. İlimizde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri olan yüzlerce işletmemiz mevcut. Biz her zaman kendi kendine yeten bir il olduk. Bir ürünü başka bir şehirde veya ülkede aramaya gerek yok. Bizim ticaret erbabımız tüketicimizin taleplerini karşılayacak durumdadır. Yerel ticaretin canlanması, yerel işletmelerimizin desteklenmesi için her zaman dile getirdiğimiz şifremiz54 farkındalığı ile velilerimizin okul ihtiyaçlarına yönelik alışverişlerini de bu doğrultuda yapmalarını önemle tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç