Ritim Park gün sayıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan’da başlattığı ilçe ziyaretlerine Söğütlü’de devam etti.

Söğütlü’de vatandaşla kucaklaştı

Önce Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt’u ziyaret eden, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Alemdar, adım adım tüm şehri gezdiği Ramazan turunda Söğütlü halkıyla kucaklaştı.

Alemdar’a Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Suat Dirhemci ve hazirun eşlik etti.

Ritim Park’ta işlem tamam

Alemdar, Soğucak’ta gençlerin sporla yetişip büyümesi için futbol, basketbol, voleybol sahasını hizmete açtıklarını anlatırken Söğütlü’nün sosyal yaşamına yeni bir enerji getirecek Ritim Park’ta incelemelerde bulundu.

Projede çalışmaların bittiğini ve kabul aşamasından sonra hizmete alınacağını kaydeden Alemdar, “İlçemize yeni bir buluşma alanı ekliyoruz” vurgusu yaptı.

14 kilometre asfalt  

Sakarya’nın parlayan yıldızı Söğütlü’yü gelecek için hazırladıklarını ifade eden Alemdar, yaz aylarında Söğütlü kırsalı için önemli bir geçiş noktası olan Kızılcaali, Tokmaklıdere, Fındıklı, Levent, Sıraköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda ve Rüstemler’de 14 kilometrelik ulaşım güzergâhını yenilediklerini söyledi.  

İçtenlik ve samimiyet…