Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,01:56:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3745 0,18
EURO
35,0004 0,18
ALTIN
2.323,34 0,13
BİTCOİN
$70.882 2,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
29 Nisan 2022 - 17:01
29 Nisan 2022 - 17:012 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya'da bayramın ilk günü otobüsler ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla adım atıyor. Yapılan açıklamaya göre Ramazan Bayramı’nın ilk günü (2 Mayıs Pazartesi) kent genelinde ulaşım ücretsiz olacak. Belediye otobüsleri kentin dört bir yanında o gün tam kapasiteyle çalışacak.

Sakarya'da bayramın ilk günü otobüsler ücretsiz
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor, uygulamalarını ve kararlarını her zaman bu öncelikle belirliyor. Bayramlarda vatandaşların işini kolaylaştıracak hizmetler sunan ve huzurlu günler geçirebilecekleri ortamı hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, bayramın ilk günü için ‘ücretsiz ulaşım’ kararı aldı. Toplu taşıma kullanan binlerce vatandaş, bayramın ilk günü seyahatlerini ücretsiz olarak yapacak. Adapazarı, Serdivan ve tüm ilçelerdeki hatlar 2 Mayıs Pazartesi günü vatandaştan ücret almayacak.

Tam kapasiteyle hizmet
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “sosyal belediyecilik anlayışıyla, vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, onlara destek vermeye devam ediyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayram da vatandaşlarımızın bir arada, dostça bir bayram geçirmesi için günlük hayatı kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Bayramın ilk günü ulaşım hizmetini ücretsiz sunma kararı alınmıştır. Adapazarı ve tüm ilçelerde çalışan hatlarımız bayramın il günü tam kapasiteyle yoğun şekilde hizmet verecektir. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar dileriz” denildi. 

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç