Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,22:17:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3275 0,24
EURO
35,0721 0,14
ALTIN
2.309,56 1,41
BİTCOİN
$70.744 2,68
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
05 Haziran 2023 - 09:08
05 Haziran 2023 - 09:083 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya'da Cengiz Kurtoğlu coşkusu

Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen UCI BMX Racing Dünya Kupası yarışlarının ardından sahne alan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, eserleriyle binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde tribünleri dolduran sanatseverler Cengiz Kurtoğlu’nun şarkılarına eşlik etti. Başkan Yüce, yarışlara ve etkinliklere ilgi gösteren tüm Sakaryalılarla teşekkürlerini paylaştı.

Sakarya'da Cengiz Kurtoğlu coşkusu
Yön Bul Akademi


sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptığı UCI BMX Racing Dünya Kupası yarışlarının ardından Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde cengiz kurtoğlu konseriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Birbirinden farklı programlara sahne olan sakarya Bike Fest’te, gün boyu yaşanan heyecan ve coşku konser ile devam etti.

Cengiz Kurtoğlu şarkılarıyla vadideydi

sakarya Bike Fest ile bisiklet sporuna yönelik organizasyonları tek çatı altında toplayan Büyükşehir, MTB Kupası, Tour of sakarya yarışları ve son olarak UCI BMX Racing Dünya Kupası ile nefes kesen yarışlara ev sahipliği yaptı. Dünya Kupası yarışlarının açılışında Murat Kekilli’nin konseri, bisiklet şovları ve tanıtım programıyla başlayan heyecan, Türkiye’nin sevilen sanatçısı cengiz kurtoğlu ile sona erdi.

Unutulmayacak bir akşam

Kurtoğlu, şarkılarıyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi tribünlerini dolduran binlerce kişiye unutamayacakları bir akşam yaşattı. Vadide BMX heyecanının ardından gerçekleşen konser programına sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca konser sonunda izleyiciler arasında 40 kişiye çekilişle bisiklet hediye edildi. Büyükşehir böylelikle dünya kupası yarışları boyunca 70 bisikleti vatandaşlara hediye etmiş oldu.

110 ülkede sakarya izlendi

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde tribünleri dolduran sanatseverler cengiz kurtoğlu’nun şarkılarına eşlik etti. Konseri ailesiyle birlikte izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, cengiz kurtoğlu’na günün anısına çiçek ve hediyeler takdim etti.

Yüce, “Türkiye Yüzyılı’na çok büyük değer ve renk katan kadim dostum cengiz kurtoğlu’nu şehrimizde ağırladık. sakarya’mızda bugün gerçekleştirilen bisiklet yarışları da dünyanın 110 ülkesinde canlı olarak izlendi. Dolayısıyla buradaki dev organizasyonla bütün dünyaya şehrimiz tanıtıldı. İşte sakarya’nın Dünya Bisiklet Şehri olmasının özelliği budur. İşte sakarya’nın hemen akabinde Avrupa Spor Şehri olmasının özelliği budur” dedi. Kurtoğlu ise Başkan Yüce’ye teşekkür ederek, geçmiş yıllara dair anılarını paylaştı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç