27 Temmuz 2024|Cumartesi,14:22:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.07.2024
DOLAR
32,9449 0,11
EURO
35,7631 0,26
ALTIN
2.529,53 0,87
BİTCOİN
$68.096 1,26
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
03 Kasım 2023 - 15:09
03 Kasım 2023 - 15:092 dakika da okunur 2 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
2 yorum

Sakarya'da Hafızlık Coşkusu

Adapazarı'nda Hidayet Camii Şükran Erol Kız Kur'an Kursu'nda eğitimlerinin tamamlayan 14 hafız için hafızlık cemiyeti organize edildi.

Sakarya'da Hafızlık Coşkusu
MARMARA GÖZ


Adapazarı İlçe Müftülüğü'ne bağlı Hidayet Camii Şükran Erol Kız Kuran Kursu, büyük bir coşku ve katılımla 14 yeni hafız için özel bir cemiyet düzenledi.

Bu anlamlı etkinlik, Sakarya'da unutulmaz bir hafızlık töreni ile taçlandırıldı. Hidayet Camii Şükran Erol Kız Kuran Kursu'nun idarecisi Fatma Öztürk, açılış konuşmasında kursun başarısını ve özgün yaklaşımını vurguladı.

Koro sistemi ile hafızlık eğitimi verilen kursta, öğrencilerin akademik başarılarına zarar vermeden 1 yılda hafızlık yapma başarısına ulaşıldı.

Fatma Öztürk, bu etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ederek;

"Bu cemiyet, hafızlık eğitimine verilen değeri ve genç hafızların yetişmesini önemli bir şekilde vurguluyor. Kuran-ı Kerim'in öğrenilmesi ve yaşatılması, toplum için büyük bir değere sahiptir ve bu tür etkinlikler, bu değeri ön plana çıkarmak için önemli bir rol oynar" dedi.

Hafızlık konvoyu, Sakarya'da bir ilke imza atarak onlarca  aracın katıldığı bir konvoy ile gerçekleşti. Renkli ve coşkulu geçen merasim ile, hafızlık eğitimini tamamlayan gençlerin başarıları kutlandı.

 

Etiketler :
YORUMLAR (2)
Seher
Seher

MaşaAllah bütün hafız öğrencilere velilerine birde hocalarına,Allah nazarlardan korusun.Cok güzel bir cemiyet oldu, emeği geçenlerden Allah razı olsun

CEVAPLA

Havva
Havva

Başta hidayet kursu yöneticimiz fatma öztürk hocamıza yasemin sucu Şeyma Emircan öznur Uzun meryem akmanşen ümmü gülsüm tokgöz merve zor zeynep kırlak hidayet kursu velilerimize kıymetli misafirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz Allah hepsinden razı olsun Rabbim böyle kurslarımızın hocalarimizin ve hafizlarimizin sayısını cogaltsin ınsaallah

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç