13 Mayıs 2025|Salı,20:44:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 13.05.2025
DOLAR
38,7885 0,04
EURO
43,3820 0,81
ALTIN
4.045,12 0,24
BİTCOİN
$104.145 1,38
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçBegüm GENCER AYTAÇ3 dakika da okunur
13 Mayıs 2025 - 15:25
13 Mayıs 2025 - 15:251 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya Şehir Hastanesi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, şehir hastanesindeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Ödenek sorunu yaşandığını ve milletvekillerinin Ankara'da bu konuda gerekli görüşmeler yaptığını belirten Vali Doğan, şehir hastanesindeki çalışmaların devam ettiğini ve bu yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu
Toprak Turizm Yeni


Sakarya Valisi Rahmi Doğan, ‘Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Mart ayı içerisinde yapılan tüm çalışmaların değerlendirildiği ‘Aylık Asayiş Bilgilendirme' toplantısında şehir hastanesindeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bin yatak kapasiteli hastanenin, ihtiyaç halinde kapasitesinin artırılabilecek şekilde tasarlandığını ve çalışmaların sürdüğünü belirten Vali Doğan, “Şu anda inşaat devam ediyor. Planımız, hastaneyi bu yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açmak" dedi.

Bir süredir ödenek sorunu yaşandığını ifade eden Vali Doğan, “Milletvekillerimiz Ankara’da bu konuda gerekli görüşmeleri yapıyor." dedi.

Hastaneye ulaşım konusunda da bilgi veren Doğan, “Büyükşehir Belediyemiz hastane yoluyla ilgili çalışmalara devam ediyor. Sakarya’nın tüm ilçelerinden rahat ulaşım sağlanması için yollar hazırlanıyor. Bu yıl sonuna inşallah açmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç