28 Nisan 2024|Pazar,00:10:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.278 1,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Aralık 2023 - 15:47
26 Aralık 2023 - 15:473 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Yüce AK Parti üye ve istişare toplantısına katıldı

Başkan Yüce, AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Sapanca’da son bir ayda 500 üye ve istişare toplantısına katıldı.

Başkan Yüce AK Parti üye ve istişare toplantısına katıldı
MARMARA GÖZ


sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti sapanca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sapanca’da son bir ayda 500 üye ve istişare toplantısına katıldı. Oldukça coşkulu geçen programa, AK Parti sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Gecede konuşma yapan Başkan Yüce, özelde sapanca genelde ise tüm sakarya’da gerçekleştirilen altyapı, üstyapı, sosyal ve tarımsal projelere vurgu yaptı.

sapanca’yı her zaman evimiz gibi görüyoruz

Konuşmasında sapanca’nın her zaman farklılığını ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Yüce, “sapanca bu gece olduğu gibi her zaman bir başka. Bizler bu farklılığı ve coşkuyu ne zaman olsa burada hissediyoruz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. sapanca yeşili, mavisi ve doğal güzellikleriyle gerek şehrimiz gerekse bölge için oldukça önemli bir potansiyel içeriyor. Bizler de bu potansiyelin farkında olarak sapanca ilçemize altyapı, üstyapı, sosyal donatı alanları, sportif faaliyetler ve tarımsal alanda birçok yatırım gerçekleştirdik. Uluslararası standartlarda ses getiren birçok projeye imza attık. Bizler bu şehir ile var olduk ve bundan sonra da hem sakarya hem de sapanca’ya gerçekleştireceğimiz hizmetler devam edecektir” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Başkan Yüce konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızda her zaman ben demeden, teşkilatlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik. Bu noktada sakarya İl Başkanımız Yunus Tever, sapanca Belediye başkanımız Özcan Özen, başta olmak üzere kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte şehrimize emek verdik, kendilerine de kıymetli desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte de bu kardeşlik duygusu içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben bu vesile hepinize saygılarımı sunuyor, böylesine bir programı tertip ettiği için sapanca ilçe teşkilatımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç