27 Nisan 2024|Cumartesi,22:43:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.310 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Temmuz 2023 - 13:30
19 Temmuz 2023 - 13:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir’in uzman ekibinden 6 saatlik evcil hayvan eğitimi

Büyükşehir Belediyesi ev ve süs hayvanlarının üretim, satış, barındırma konularında sertifikalı eğitim programı düzenledi. Şehir içi ve şehir dışından gelen 22 katılımcıya 6 saat süren eğitimler sonunda sertifikaları verildi.

Büyükşehir’in uzman ekibinden 6 saatlik evcil hayvan eğitimi
Yön Bul Akademi


Katılımcılar sertifikalarıyla evcil hayvan bakım-ihtiyaç işletmesi ve benzeri iş yeri açabilmek için gerekli olan ruhsatı alabilecek.

sakarya büyükşehir belediyesi ev ve süs hayvanlarının üretim, satış, barındırma konularında sertifikalı eğitim programı düzenledi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen eğitime şehir içi ve şehir dışından toplam 22 katılımcı katıldı.

6 saatlik eğitim

Uzman ekipler tarafından sunulan eğitimler 6 saat sürerken katılımcılara iş yeri kurma ve açmanın yanı sıra hayvan ekolojisi, hayvan davranışları ile hayvan bakımı ve beslenme gibi farklı başlıklarda paylaşımlar yapıldı.  Eğitimlere katılan katılımcılar sertifikalarıyla evcil hayvan bakım ve ihtiyaç işletmesi ve benzeri iş yeri açabilmek için gerekli olan ruhsatı alabilecek.

Sertifikalar verildi

Ev ve Süs Hayvanları Üretim Satış Barındırma konulu eğitim ile ilgili Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama yönetmeliğinin ilgili maddeleri kapsamında ‘Ev ve Süs Hayvanlarını Üretim, Satış, Barındırma’ konulu eğitimimize şehir içi ve şehir dışından birçok vatandaşımız katıldı. Toplamda 22 katılımcının yer aldığı sertifika programında uzman eğitmenler tarafından 6 saatlik eğitim verildi. Eğitimin sonrası katılımcılarımıza sertifikalarını terslim ettik. Eğitimimize katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz” denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç