01 Haziran 2024|Cumartesi,07:16:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 01.06.2024
DOLAR
32,2329 0,16
EURO
34,9539 0,03
ALTIN
2.408,76 0,66
BİTCOİN
$67.764 1,23
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
16 Mayıs 2024 - 10:32
16 Mayıs 2024 - 10:322 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti kulisleri bu iddiaları konuşuyor

Yerel seçimlerde alınan sonucun AK Parti’deki yankıları sürüyor. AK Parti’de beklenen değişimle ilgili kulislerde yeni iddialar ortaya atıldı. AK Parti kongre sürecine yeni kadrosu ile girmek için düğmeye bastı. Parti kulislerinde konuşulanlara göre; Bakanlar Kurulu’ndaki bazı isimler ile genel başkan yardımcılarından bazılarının değişmesi bekleniyor. Erdoğan’ın başdanışmanları da azaltılacak. İşte detaylar…

AK Parti kulisleri bu iddiaları konuşuyor
Toprak Turizm


Yerel seçim sonuçlarının ardından ak parti kulislerindeki hareketlilik sürüyor. Kulislerde konuşulanlara göre ak parti’deki istişare süreci devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan’ın önceki gün net bir şekilde verdiği ‘Değişim’ mesajı ile birlikte ilk adımın birkaç gün içinde parti bünyesinde atılacağı ifade edildi.

5 GENEL BAŞKAN yardimciSI GİDİYOR

Bu kapsamda, genel merkezde en az 5 genel başkan yardımcısının görevden alınacağı, yerine atanacak isimlerle kongre sürecinin yürütüleceği belirtiliyor. Türkiye gazetesindeki habere göre; ak parti kaynakları “Mevcut kadro ile kongreye gidilmeyecek. Parti yönetimi değişecek, yeni yönetim kongre sürecini yürütecek” bilgisini verdi.

KABİNEDE DE DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

ak parti kulislerinde, değişimin parti yönetimi ile sınırlı kalmayacağı kabine ve külliye bürokrasisinde de değişiklikler olabileceği kaydedildi. Cumhurbaşkanlığı politika kurulları ile başdanışmanların sayısının düşürüleceği, bu konuda cumhurbaşkanlığı bünyesinde bir çalışma yapıldığı öğrenildi. Politika kurullarının yapısında da değişiklikler olacağı ifade edildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç