30 Nisan 2024|Salı,09:32:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,4505 0,09
EURO
34,7424 0,17
ALTIN
2.422,28 0,53
BİTCOİN
$63.373 1,74
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
08 Nisan 2024 - 15:14
08 Nisan 2024 - 15:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Erenler'de temizlik var; İlçe bayrama hazırlanıyor

Erenler Belediyesi, Başkan Şenol Dinç'in talimatıyla Ramazan Bayramı öncesi hummalı temizlik çalışması yaparak ilçeyi bayrama hazırlıyor.

Erenler'de temizlik var; İlçe bayrama hazırlanıyor
MARMARA GÖZ


erenler Belediyesi temizlik işleri personelleri, yaklaşan ramazan bayramı nedeniyle belediye sınırları içerisinde kalan mahalle içi mezarlıklar, ana arterler ve Büyükşehir belediyesine bağlı mezarlıklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Kalabalık bir personel ekibi ile her ekibin başında personel müdürleri ve meclis üyeleri işleri takip ederek vatandaştan ve muhtarlardan gelen talepleri çözüme kavuşturarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, göreve yeni geldiklerini kaydederek, sorumluluk alanı ayırt etmeksizin halkın ihtiyaçlarına çözüm için bayram günü dahil olmak üzere tüm ekipleriyle halkın hizmetinde olacaklarını söyledi.

Çalışmaların 24 saat esasına göre devam edeceğini aktaran Başkan Dinç; "

 Şuan bayram üzeri Büyükşehir belediye Başkanımız ve bizler yeni göreve geldik. Şuan önümüzde bir bayram var ve bizler sorumluluk alanı ayırt etmeksizin, halkımızın ihtiyaçlarına çözüm için bayram günü dahil olmak üzere tüm ekibimiz halkımızın hizmetinde olacak. Gerekli alan çalışmaları gece ve gündüz ekipleriyle tüm ilçe hudutları taranarak sorun teşkil eden alanlara en hızlı müdahale yapılıyor. Çalışmalar tüm titizlikle 24 saat esasına dayalı olarak devam edecek. Bizler halka hizmetin hakka hizmet olduğunu biliyor ve tüm meclis üyelerimiz ve personelimiz ile zaman meftunu göze almadan gece gündüz çalışacağımız" diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç