Marmara Göz
07 Mayıs 2024|Salı,01:38:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 07.05.2024
DOLAR
32,2727 0,10
EURO
34,7937 0,06
ALTIN
2.412,03 0,11
BİTCOİN
$63.524 0,32
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
12 Ekim 2022 - 16:56
12 Ekim 2022 - 16:564 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Gelin ve damada yaptığı şaka olay olmuştu; O genç konuştu

Kuzeninin düğününde yaptığı şakayla sosyal medyada gündem olan Akyazılı Yusuf Kurt, yaptığı şakayla ilgili konuştu.

Gelin ve damada yaptığı şaka olay olmuştu; O genç konuştu
Toprak Turizm


Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşayan Yusuf Kurt, kuzeni Mehmet Çolak’ın Trabzon Çarşıbaşı’ndaki düğününü unutulmaz kılmak için şaka hazırladı.

damadın kuzeni olan genç, düğünde maket pastanın içine gizlendi. gelin ve damat en mutlu günlerinde kendileri için hazırlanan düğün pastasını yemeye hazırlanırken, genç bir anda maket pastanın içinden çıktı. Herkesi şaşırtan ve gelin ile damadın korkarak gülümsediği anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ARAŞTIRMA YAPTIK

Yusuf Kurt, ilginç düğün şakasıyla ilgili konuştu. Şakayla ilgili günlerce hazırlık yaptıklarını, pastane pastane dolaştıklarını ve sonunda maket pastayı yapacak bir fabrika bulduklarını söyledi.

Kurt; "Kuzenimin Eskişehir ve Trabzon da düğünü vardı. Eskişehirdeki düğün için 'plan yapalım' dedik. Planda 'ne yapabiliriz, nasıl sürpriz hazırlayabiliriz' diye düşündük. Kuzenimiz bizim için çok değerli, kendi aramızda çok samimiyiz. 'Bekarlığına veda edebilirsin ama bize asla edemezsin' diye bir pankart hazırladık. Eskişehir de ki düğünde pankartı açtık ve bu konu burda kapanmadı. 'Trabzon da daha büyük sürpriz ile karşılaşacaksın' dedim. Trabzon da kuzenlerimle plan yaptık, araştırmalar yaptık. Tüm yapılan süprizler klasik geldi bize, benim aklıma pastadan çıkma fikri geldi" dedi.

GÜNLERCE UĞRAŞTIK

Maket pasta için iki gün uğraştıklarını denemeler ve provalar yaptıklarını anlatan Yusuf Kurt; "
Trabzon'da pastane pastane gezdik, bunu yapacaklarını söylediler. Maket pasta için bir fabrikaya gittik, orada ölçülerimi verdim. 2 gün uğraştık, denemeler ve provalar yaptık. Bir ara pes ettik ama daha sonra yılmayalım bu bizim çok sevdiğimiz kuzenimiz düğünü farklı olsun istedik. Fabrika sahibi 'bu işten vazgeçin' dedi. İkna etmek için 2 saat orada çalıştım yardım etti. Denemelerden sonra pastanın şekli şemali çıktı. Pastayı eve getirdik. Kuzenlerimle süslemesini yaptık. Sürpriz yarıda kalmasın diye anlaşılmaması için uğraştık. kireç ile denedik, kireç bozuk çıktı. Krem şanti aldık, hazırlayıp pastanın etrafına sürdük çiçeklerle süsledik. Düğün salonuna götürdük. Pastayı düğün sahibi organizasyonu destekledi ama 'masayı size veremem' dedi. 2 saat kala gittik masa bulduk. Takı töreninde ufaktan bir sürpriz daha yaptım. Kuzenimin daha bir şey yapmaz diye düşünmesini sağladım. Organizasyonla görüştüm pastayı kestikten sonra az uzaklaştırmalarını ve farklı bir müzik çalmalarını rica ettim. Farklı müzikten sonra pastayı patlatıp çıkacağımı söyledim."

HERKES ŞOKA GİRDİ

Pastadan çıktığı ana ilişkin olanları da anlatan Kurt; "

Farklı müzik çalmaya başladığında pastanın içinde kendi kendime düşünüyordum. Acaba etkilenir mi, korkarlar mı, heyecanlanırlar mı, mutlu olurlar mı? diye düşünürken 'ee ne bekliyorsun Yusuf' dedim, 'patlat pastayı çık dışarıya göster kendini onlara' dedim. Pastayı patlatıp çıktım. Kuzenim çok şaşırdı başladık oynamaya. Mutlu olduğunu düşünüyorum, düğününün farklı olduğunu düşünüyorum. Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin. İnşallah her şey istedikleri gibi olur. Ben ona düğünün farklı olacağını, özenerek sürpriz hazırlayacağımı söylemiştim. 'Yapamazsın' demişti bana inatla geldik biz buralara. Patlama esnasında herkes şoka girdi. Böyle bir şeyi ilk defa gördüler. Herkes neşelendi. 'Senin düğününde de bizim sana yapabileceklerimizi şimdiden düşün' dediler. Merak içerisinde bekliyorum, onlar benim gibi sürpriz hazırlayamazlar" dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç