27 Nisan 2024|Cumartesi,14:34:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.894 1,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Kasım 2023 - 21:51
09 Kasım 2023 - 21:512 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kadın kooperatiflerinin eğitimi SUBÜ’ye emanet

Sakarya Valiliği’nin sunduğu ve Sosyal Gelişimi Destekleme Programı kapsamında kabul edilen Sakarya Kadın Kooperatifleri Destekleme Merkezi Projesi’ndeki eğitimleri SUBÜ verecek.

Kadın kooperatiflerinin eğitimi SUBÜ’ye emanet
Yön Bul Akademi


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) ortaklarından olduğu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca finanse edilen ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından yürütülen 2023 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında sakarya valiliği’nin sunduğu sakarya kadın kooperatifleri Destekleme Merkezi Projesi’nde çalışmalar başladı. SUBÜ’nün yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve S.S. Üreten Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşleme Kooperatifleri Birliği’nin de ortaklarından olduğu projede kadın kooperatiflerinin kurumsal kapasitesinin geliştirilmesi, çalışanlarının bilgi düzeyi ve becerilerinin artırılması amacı ile SUBÜ tarafından yüz yüze eğitimler verilecek.

Hem yüz yüze hem dijital eğitim

Vali Yardımcısı Selda Dural başkanlığında gerçekleştirilen projenin ilk toplantısına Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) iştirakçi olarak katılım sağladı. SUBÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Proje Geliştirme Müdürü Arzu Saygıner Çil ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selma Kılıç Kırılmaz’ın koordine edeceği eğitim programı çerçevesindeki yüz yüze dersler SUBÜ Stüdyoları’nda çekilecek. Daha sonra ise projenin dijital platformlarında yayınlanarak projenin yaygınlaştırma çalışmalarına da katkı sağlanmaya çalışılacak. Kadın kooperatiflerinde görev alan ve yüz yüze eğitimlerde yer alamayan kadın üyeler diledikleri zaman diledikleri yerden uzaktan eğitimlere erişim sağlayabilecek. SUBÜ kadın kooperatiflerinin üyelerine; üretim yönetimi, depolama, lojistik, nakliye, kalite standartları, kurumsal mali yönetim, pazarlama, dijitalleşme, çevrenin korunması, proje yönetimi, inovasyon ve Ar-Ge konularında profesyonel eğitimler verecek. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç