29 Nisan 2024|Pazartesi,22:32:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,4906 0,16
EURO
34,8953 0,44
ALTIN
2.439,64 0,04
BİTCOİN
$62.647 1,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
12 Nisan 2024 - 20:33
12 Nisan 2024 - 20:333 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryalı Alperenler şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Sakarya Alperen Ocakları il Başkanı Serkan Çapa, Erenler Alperen Ocakları İlçe Başkanı Enes İs, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlaştı.

Sakaryalı Alperenler şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı
Yön Bul Akademi


Görevine yeni atanan Alperen Ocakları il Başkanı Serkan Çapa, Erenler Alperen Ocakları Başkanı İs, Başkan vekili ibrahim Akıncık,  şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek Ramazan bayramlarını  kutladı. Şehitlerin mezarını ziyaret eden alperenler, dua etti.

Ziyaretlere Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç'te eşlik etti.  Alperen Ocakları İl Başkanı Serkan Çapa, vatan için, din için, devlet için canını seve seve vermiş olan şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini kaydederek; "

Alperen’ler olarak bu bayramda 'evlatlarının yerini tutmayacak biliyoruz ama bizlerde sizlerin evladıyız. Bir şehit verir bin Alperen doğarız, yanınızdayız' demek için aileleri ziyaret ederek onlarla hasbihal etme imkanı bulduk. Sadece bayramlarda değil onları her daim ziyaret ederek dualarını alacağız" dedi.

Şehit Liderleri Muhsin Başkanın kendilerine emaneti olan bu kutsal davayı Genel Başkan Alican Kocaman'ın yolunda her daim en ileriye taşımak için tüm gayretimizi sergileyeceklerini aktaran Çapa; "

Bizleri bu ziyarette yanlız bırakmayan Erenler Belediye Başkanımız Şenol Dinç'e, parti programı için il dışında olan fakat her ziyaret ettiğimiz şehit ailesine telefonla bağlanarak hayır dualarını isteyen BBP MKYK üyesi Yasin Kobal a ve Alperen Ocaklarımız ilçe teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Bilinmesini isterim ki Alperen Ocakları İl Başkanlığı olarak Sakaryalı gençlerimizin eğitim öğrenim konularından, yaşlılarımızın ihtiyaçlarına kadar her platformda elimizden geldiğince desteklere devam ederek zalime Alp Mazluma Eren olmak için yedi gün 24 saat hizmeti kendimize şiar edindik. Derdimiz milletimizin fertlerine nizamı alem ülküsünü anlatabilmek. Toplum nezdinde dua almak ve geleceğe yönelik hedefi olan devlet ve milletine vatanına bağlı bir nesil için mücadele etmekdir" diye konuştu.

Ziyaret edilen şehit aileleri ve gaziler

Yaşar Güler, Ercan Tıkan, İlhan Aras, Suat Tanyel, Tuncer Gürdal ve Yavuz Aksu yapılan ziyaretten ötürü mutluluklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

 

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç