29 Nisan 2024|Pazartesi,07:20:48
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,5254 0,27
EURO
34,9619 0,64
ALTIN
2.434,78 0,16
BİTCOİN
$62.484 2,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Şubat 2024 - 19:39
27 Şubat 2024 - 19:392 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vergi Haftasında ATSO'yu ziyaret ettiler

Akyazı Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ali Bacaksız ve gelir uzmanları, 24 Şubat - 2 Mart Vergi Haftası dolayısıyla ATSO Başkanı Z. Şinasi Bayraktar'ı ziyaret etti.

Vergi Haftasında ATSO'yu ziyaret ettiler
MARMARA GÖZ


akyazı vergi dairesi Müdürü Mehmet Ali Bacaksız, Gelir Uzmanları Şemsi İnal ve Cihan Kırıkoğlu, Edanur Kuş ve Hasan Kaya, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan atso Başkanı Bayraktar, Vergi haftası kapsamında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vergi devletimizin ilelebet ayakta kalabilmesi için gerekli olan gelir kaynaklarının başında gelmektedir. Toplumda vergi bilincinin gelişmesine yönelik tüm çalışmalara destek veriyoruz. Bundan sonra da vereceğiz.  Vergi Haftasını kutluyor ve vergilerini aksatmadan, zamanında ödeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, mükelleflerimizin bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

akyazı vergi dairesi Müdürü Mehmet Ali Bacaksız ise  Vergi Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sundu.

Büyük küçük ayırt etmeksizin her bir mükellefin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Bacaksız;  “Bu anlayışla siz ve üyelerinize en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

ATSO Başkanı Bayraktar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek plaket takdiminde bulundu.

Bayraktar, akyazı vergi dairesi Müdür Mehmet Ali Bacaksız’a, Gelir Uzmanları Şemsi İnal ve Cihan Kırıkoğlu, Edanur Kuş ve Hasan Kaya’ya teşekkür etti görevlerinde başarılar diledi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç