Kurban Bayramı -  1 2024
Kurban Bayramı -  2 2024
16 Haziran 2024|Pazar,06:23:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.06.2024
DOLAR
32,7682 1,53
EURO
35,0901 0,53
ALTIN
2.459,44 2,86
BİTCOİN
$66.140 0,14
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
23 Mayıs 2024 - 14:24
23 Mayıs 2024 - 14:242 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryalı ücretsiz ve indirimli ulaşımdan memnun

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın teklifi ile meclise gelen ve mecliste onaylanan ilk-ortaokula ücretsiz, lise ve üniversite öğrencilerine yüzde 54 indirim kararı şehirde büyük bir memnuniyet oluşturdu.

Sakaryalı ücretsiz ve indirimli ulaşımdan memnun
MARMARA GÖZ


sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın teklifi ile meclise gelen ve onaylanan ilk-ortaokula ücretsiz, lise-üniversitede ise %54 indirimli ulaşım tarifesi sakaryalılar için maddi açıdan ciddi bir kazanıma dönüşecek.

Önemli bir adım

sakarya’daki, Türkiye’nin 81 ilinden ve dünya genelinden şehrimize misafir olan öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunan, ailelerin ekonomik yükünü hafifleten bu uygulama birçok vatandaş tarafından önemli bir adım olarak yorumlandı.

Büyük teveccühle karşılanan uygulama için görüşlerini ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın bu hareketinin çok kıymetli ve geleceğe dönük umut vadeden bir hamle olduğunu ifade etti.

“Zaman zaman zorlanıyorduk…”

Bir üniversite öğrencisi bu kararın maddi olarak ciddi bir rahatlama sağlayacağını belirterek, “ulaşım açısından maddi anlamda zaman zaman zorlanıyorduk. Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışma bizler için oldukça kıymetli. Maddi açıdan bizler için rahatlık sağlayacaktır. Yüzde 54 oldukça makul ölçüde bir indirim. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Bir anne olarak çok memnun kaldım”

Bir anne olarak çok memnun kaldığını ifade eden vatandaş ise, “İki çocuk annesi olarak bu habere çok sevindiğimi belirtmek istiyorum. Okulumuzun önünden otobüs geçiyor. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte daha fazla otobüs kullanırız. Çalışma dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’a teşekkürleri sunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, su indirimi, ulaşımda indirimli ve ücretsiz tarifenin yanı sıra vatandaşların hayatını kolaylaştıran yeni çalışmaları hayata geçireceklerini açıklamıştı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç