Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:03:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3657 0,15
EURO
35,0400 0,07
ALTIN
2.311,44 1,49
BİTCOİN
$70.674 2,53
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
09 Kasım 2020 - 19:26
09 Kasım 2020 - 19:262 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SASKİ Genel Kurulu yapıldı

SASKİ Genel Kurulu Başkan Ekrem Yüce’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplam 7 maddenin görüşüldüğü toplantıda Başkan Yüce, “Pandemi sürecinde tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu süreci en kolay şekilde atlatmak için aldığımız karar ile 8 ay boyunca suya zam yapmayacağız. 2021 yılının Temmuz ayında ise yüzde 2 gibi bir zam yapacağız” dedi.

SASKİ Genel Kurulu yapıldı
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Kurulu Büyükşehir Belediye Başkanı ekrem yüce’nin başkanlığında Sosyal Gelişim Merkezi konferans salonunda toplandı. 7 maddenin görüşüldüğü toplantıda ilk 5 madde oy birliği ile kabul edilirken 6’ncı ve 7’nci maddeler plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Atılan her adımda, alınan her kararda Sakarya’nın menfaatini düşündüklerini ifade eden Başkan Yüce, toplantının sonunda tüm katılımcılara teşekkür etti.

Vatandaşlarımıza her alanda kolaylık sağladık
Pandemi sürecinin en başından itibaren vatandaşlara her konuda destek olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Yüce, “Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ olarak aldığımız kararlar doğrultusunda vatandaşlarımıza her alanda kolaylık sağladık. Hayata geçirdiğimiz abonelik sistemi sayesinde abonelerimize tüm işlemlerini internet ortamı üzerinden gerçekleştirme imkanı sunduk. Aynı zamanda taksitlendirmeli ödeme imkanını hayata geçirerek tüm abonelerimize ödeme kolaylığı  sağladık. Sahada gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde de su kesintilerinin önüne geçtik” dedi.

Bu süreci hep birlikte en kolay şekilde atlatacağız

Suya zam yapılmayacağı müjdesini veren Başkan Yüce, “Bu aydan itibaren 2021 Temmuz ayına kadar su faturalarına zam yapmama kararı aldık. Sonrasında ise 2021 Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 2 oranında zam yapacağız. Umuyoruz ki aldığımız bu karar vatandaşımızın yüzünü ekonomik anlamda güldürecektir. Bu süreci hep birlikte en kolay şekilde atlatmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden aldığımız bu kararın da hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç