19 Mart 2024|Salı,12:38:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3401 0,19
EURO
35,1148 0,19
ALTIN
2.238,24 0,24
BİTCOİN
$63.688 6,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
16 Mayıs 2022 - 14:13
16 Mayıs 2022 - 14:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SATSO, 78. TOBB Genel Kurulu'na Online katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurul Toplantısı, webinar platformu üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

SATSO, 78. TOBB Genel Kurulu'na Online katıldı
MARMARA GÖZ


Genel Kurul Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda hazır bulunurken, 81 ilden TOBB Delegeleri ise online olarak iştirak ettiler.

Genel Kurul’a Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hayrettin Kovacıoğlu ve Savaş Yılmazer, Gaziantep Sanayi Odası’ndan TOBB Delegesi Sami Konukoğlu ile SATSO TOBB Delegelerinden Fatih Güreş, Erdal Şenkardeş, Kenan Taçyıldız, Alican Yıldırım, Vedat Yaşlıca, Hasan Genç, Talha Fatih Cömert, Oktay Topçu, Ekrem Seçgin, Murat Güler, Nihat Cinoğlu odada oluşturulan salondan online olarak katılım sağladılar.

Toplantıda, TOBB bünyesindeki komisyon başkanları tarafından sırayla komisyon sunuşları gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, genel kurulun TOBB camiasına hayırlı olmasını dileyerek şunlara dile getirdi: “Çatı kuruluşumuz TOBB’un 78. Genel Kurulu tüm birlik camiamıza ve Türk iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. 365 oda/borsa ve üst kuruluşumuz TOBB, iş dünyamız için çalışıyoruz. Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde TOBB, her alanda ülkemizi ve iş dünyamızı çok başarı ile temsil ettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Ülkemize kattıkları değer için Sakarya iş dünyası adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç