Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,20:11:33
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3349 0,26
EURO
35,1225 0,00
ALTIN
2.309,03 1,38
BİTCOİN
$70.752 2,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Şubat 2022 - 16:32
18 Şubat 2022 - 16:323 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO'dan 3. OSB'ye ziyaret

SATSO Yönetimi, Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

SATSO'dan 3. OSB'ye ziyaret
Toprak Turizm


Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ öncülüğünde Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, Sayman Üye Doğan Çatalbaş ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Ür, Hayrettin Kovacıoğlu, Semih Çokay, Erhan Fidan’ın iştirak ettiği, ev sahipliğini 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ile Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yaptığı programda OSB içerisindeki üretim yapan birçok tesise inceleme ziyareti gerçekleştirildi.

Programın devamında OSB Yönetim binasında toplantı gerçekleştirilerek kuzey bölgesinde yoğunlaşan yeni yatırım çalışmaları gibi birçok konuda istişare edildi.

satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “OSB’lerimiz üretimin ana merkezi konumundalar. Oda olarak bizler de planlı ve sistemli üretim çalışmalarının ne kadar verimli olduğunu bildiğimiz için var olan OSB’lerimizin büyümesi ve yeni OSB’lerin planlaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehirde üretim artarsa ticarette artar. Üreten bir şehir her anlamda üste çıkar, istihdam, eğitim kalitesi, sosyal imkanlar sürekli artar. Şehrimiz konumu, sahip olduğu liman, karayolları gibi avantajları gereği yatırım için çok fazla talep alıyor. İstişareye, ortak akla ve işbirliğine büyük önem veriyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız başta olmak üzere TOBB, Valiliğimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz OSB projelerini destekliyor, üretimin her konuda şehre kazandıracağı avantajların farkında olarak işbirlikleriyle bizlere destek oluyorlar. Söğütlü OSB’miz de şehrimiz sanayisinin sorunsuz, planlı ve temiz işlediği yerlerin başında geliyor. OSB Yönetimi de oldukça verimli çalışıyor ve bizler de sorumluluk bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, satso Yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını vurgulayarak, “OSB’mizde üretim tüm hızıyla devam ediyor ve yönetim olarak bizler de üretimin aksamaması adına uğraşlar veriyoruz, görevimizi yerine getiriyoruz. OSB’miz bağlantı yolları, arıtma tesisi gibi birçok önemli imkana sahip. Kuzey bölgemiz sanayi yatırımları için oldukça önemli ve satso’nun da yeni OSB çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şehre her konuda yapılan yatırımda tüm şehir kazançlı çıkacaktır. Şehrimizde satso öncülüğünde ortak akıl ile ciddi çalışmalar yürütülüyor. OSB yönetimleri olarak bizler de şehrimizin kalkınması adına elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız.” diye konuştu.

Toplantının devamında OSB’nin mevcut durumu, sosyal tesisleri, içerisinde konumlanan üretim tesisleri hakkında bilgilerin paylaşıldığı sunum gerçekleştirildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç