Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,17:52:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3868 0,21
EURO
35,0513 0,04
ALTIN
2.325,75 0,23
BİTCOİN
$70.352 1,43
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Ekim 2022 - 23:05
07 Ekim 2022 - 23:053 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO meclis Başkanlığı'nı kazanan Ercan'dan açıklama

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimle meclis başkanı olan Erdem Ercan, kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, “Seçimler geride kaldı ve artık Sakarya için, odamız için ve ülkemiz için çok çalışma zamanıdır” dedi.

SATSO meclis Başkanlığı'nı kazanan Ercan'dan açıklama
MARMARA GÖZ


HAYIRLI OLSUN

satso’da bugün yapılan meclis başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan erdem ercan, kendilerine destek olan tüm meclis üyelerine ve birlikte hareket ettikleri yola arkadaşlarına desteklerinden ötürü teşekkür etti. Erdem, “Bugün 3 isim birlikte bir yarışa girdik. Seçimde yarıştığım değerli isimlere teşekkür ediyorum. Son derece demokratik ve kazanının satso olduğu bu seçimlerin öncelikle şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu yarış sonucunda satso Meclis Başkanlığı görevine şahsımın layık görülmesinden dolayı büyük onur duydum. Biz bu seçim sürecinde bir gençlik hareketi olarak yola çıkmıştık. Genç arkadaşlarımızla birlikte vizyonumuzu ortaya koyarak, odamızın dinamizmini arttırmak, geleceği yakalamak ve uzun hedefli bir yol yürümek için var gücümüzle çalıştık. Ben şahsım adına birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Şimdi ise bu vizyonu paylaştığımız arkadaşlarımızla yeni dönemde satso Meclisinde görev alacağız. Şehrimizin yetiştirdiği genç isimlerle satso’da başlayan bu değişim hareketinin son derece önemli olduğunu vurguluyorum. Ayrıca satso Meclis Başkan Yardımcılıkları görevlerini üstlenen Murat Ekşi ve Onur Kansu’ya da hem teşekkür ediyor hem hayırlı olsun diliyorum” dedi.

“SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehrin en önemli kurumlarından biri olduğunu kaydeden Ercan, “Kurumsal kültürü ve tarihi misyonu ile 105 yıllık ulu bir çınar olan satso, hepimizin ortak sevgisidir. Bu güzide kurumun meclis başkanı olarak üstlendiğim görevimin ne kadar önemli ve değerli olduğunun bilincindeyim. Bizden önce çok değerli isimler bu görevi yerine getirdiler. Bunun sorumluluğu ile görevimi en doğru şekilde yerine getireceğim” diye konuştu.

YENİ DÖNEM VURGUSU

satso Yönetim Kurulu ile uyum içerisinde çalışacaklarını ifade eden Ercan,satso Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Akgün Altuğ, yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte Sakarya’mız için önemli çalışmalara imza atacağız. Bu vesile ile başta yönetim kurulumuz olmak üzere, tüm meclis üyelerimiz, komitelerimiz ve çok değerli satso üyelerimize yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler geride kaldı ve artık Sakarya için, odamız için ve ülkemiz için çok çalışma zamanıdır” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç