Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,07:39:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3617 0,14
EURO
34,9599 0,30
ALTIN
2.325,38 0,21
BİTCOİN
$70.470 1,28
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Nisan 2023 - 17:06
17 Nisan 2023 - 17:063 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO’dan depremzede çocuklara bayram alışverişi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başlatmış olduğu depremzede çocuklar için oyuncak ve bayramlık kıyafet kampanyası kapsamında Çark Caddesi ve Uzun Çarşı’da alışveriş yapıldı

SATSO’dan depremzede çocuklara bayram alışverişi
Yön Bul Akademi


satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan öncülüğünde Yönetim Kurulu Üyeleri, satso Ticaret AR-GE Komisyonu Başkanı Fahri Özdemir ile Komisyon Üyeleri ve CADDER Başkanı Yaşar Yıldırım ile Dernek Üyeleri’nin bir araya gelerek gerçekleştirilen organizasyonda; ticaret erbaplarını dolaşan heyet, afetzede çocuklara Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kıyafet, ayakkabı, çorap, oyuncak gibi bayram hediyeleri aldılar. 

5 yıldır belli aralıklarla ve özellikle bayram öncesi yerel ticaret erbabının desteklenmesi, piyasanın canlanması konusunda bilinç oluşturmak için alışveriş etkinlikleri düzenleyen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl alışveriş etkinliğini depremzede çocuklar için gerçekleştirdi.

satso Heyeti hem alışveriş yapıp hem de yerel işletme sahipleri ile sohbet etme imkanı buldu. Ticaret erbaplarına işlerine hayırlı işler temennisinde bulundular. İşletme sahipleri kampanya için satso’yu tebrik ederek destek olmaktan mutluluk duyacaklarını da eklediler. 

Alışveriş etkinliği ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Altuğ; depremlerde yitirilen canların acısının büyük olduğunu söyledi. Felaketin ardından kayıpların acısının yanında geride kalan insanların psikolojik ve sosyal yaşamlarına katkı sunabilmek adına da sorumluluk duyduklarını belirten Altuğ, "3 Nisan’da başlattığımız etkinliğimize yoğun bir destek geldi ancak bizler de sahaya çıkıp güzel örnek olmak istedik. Her girdiğimiz işletme kampanyaya oldukça duyarlı davrandılar. Üyelerimiz desteklerini esirgemeyerek az-çok demeden birçok oyuncak ve bayramlık hediye aldılar.   Hem alanlara hem de satanlara teşekkür ediyorum. Biz Sakarya olarak çok duyarlı, depremi yaşamış ve halden anlayan, zor durumda olanlara her zaman el uzatan bir şehiriz." ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Erdem Ercan ise geleneksel "Depremzede çocuklarımızı bayramda mutlu edebilmek gayesiyle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak başlattığımız bayramlık ve oyuncak kampanyamız için Çark Caddesi ve Uzun Çarşı'da alışveriş yaptık. Biliyoruz ki bu çocuklarımızın asla sarılmayacak yaraları, telafisi mümkün olmayan kayıpları var. Onların hüzünlerini her zaman paylaşıyoruz, ama yüzlerine bir gülümseme kondurmanın da çabasındayız. Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. 

Kampanyada 3 Nisan'dan bu yana satso hizmet binasında toplanan yardımlara ek olarak bugün satın alınan ürünler bayram öncesinde deprem bölgesine ulaştırılarak çocukların mutluluğuna ortak olunması amaçlanıyor.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç