19 Nisan 2024|Cuma,06:11:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5691 0,29
EURO
34,6848 0,14
ALTIN
2.523,75 1,58
BİTCOİN
$61.418 1,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Nisan 2022 - 22:55
09 Nisan 2022 - 22:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SAÜFEST geliyor

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, bu yıl konsepti değiştirilen bahar şenliklerinin detaylarını açıkladı.

SAÜFEST geliyor
Yön Bul Akademi


 9-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan SAÜFEST’te Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve İstihdam başlıkları altında 6 ana konsept olacak.

Sakarya Üniversitesi, son yıllarda düzenlenemeyen Bahar Şenliklerinin konseptini değiştirerek bu yıl yeniden uygulamaya koydu. İlk olarak Ana TV Dijital canlı yayınında yapılacağını açıkladığı festivalin detaylarını düzenlediği basın toplantısında kamuoyuna açıklayan Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SAÜFEST hakkında bilgiler verdi.

SAÜ Merkez kafeteryada basın mensupları ile iftar programında buluşan Prof. Dr. Savaşan, iftar programı öncesinde Yaşayan Kampüs programı kapsamında yenilenen kafeteryalar, yaşam alanları ve merkezleri basın mensuplarına gezdirdi. İftar sonrasında ise başta SAÜFEST olmak üzere Sakarya Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler de veren Savaşan, çalışmaları hakkındaki rakamları basın ile paylaştı.

Konuşmasının sonunda SAÜFEST’i açıklayan Prof. Dr. Savaşan, Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve İstihdam başlıkları altında 6 ana konseptte düzenlenecek festival hakkında bilgiler verdi. Şehir kampüste buluşuyor sloganı ile düzenlenecek olan festival ile öğrencilere farklı bir etkinlik düzenleyeceklerini söyleyen Savaşan, ilgili birimlerle festival için yoğun bir çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan SAÜFEST’te 6 farklı konsept var. Bunlar Bilim Fest, Kitap Fest, Sanat Fest, Film Fest, Spor Fest ve İstihdam Fest olacak. Festival 9-18 Mayıs tarihleri arasında Esentepe Kampüsünde yapılacak.

FESTİVAL’DE NELER OLACAK

-Bilim Fest: Teknoloji günleri, sergiler, sunumlar ve gösteriler
-Kitap Fest: Yazar söyleşileri, imza günleri, konferanslar
-Sanat Fest: Uluslararası öğrenci buluşması, belediye tanıtım standları, yerel STK standları, sergiler, şiir akşamları, müzik akşamları, tiyatro
Film Fest: Film gösterimleri, yönetmen söyleşileri, açık hava sineması
Spor Fest: Turnuvalar, yarışmalar, gösteriler
İstihdam Fest: Firma stantları, konferanslar, söyleşiler, tanıtımlar yer alacak.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç