25 Nisan 2024|Perşembe,08:38:48
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5641 0,07
EURO
34,9866 0,45
ALTIN
2.426,98 0,16
BİTCOİN
$64.218 3,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Ocak 2021 - 13:21
24 Ocak 2021 - 13:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Şehidimiz var Sakarya başımız sağolsun

Hakkari’de vatani görevini yaptığı sırada hain teröristlerin tuzakladığı EYP'nin patlatılması sonucu ağır yaralanan Karapürçekli Selim Gedik, şehit oldu.

Şehidimiz var Sakarya başımız sağolsun
MARMARA GÖZ


Hakkari'de vatani görevini yaparken el yapımı patlayıcının patlaması sonucu yaralanan 20 yaşındaki Piyade Er selim gedik, 4 gün sonra şehit düştü. 

Ankara GATA'da yoğun bakımda tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Gedik'in acı haberi Sakarya'yı yasa boğdu. Sakarya'da görev yapan askeri yetkililer ve kurum müdürleri, şehit haberini ulaştırmak için Karapürçek Cumhuriyet Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan baba ocağına geldi. Askerin annesi Ülviye Gedik ile ağabeyi Cengiz Gedik ve ablası Sümeyye Gedik’e acı haber ulaştırıldı. Ailenin yaşadığı apartmana Türk bayrakları asıldı.
Polis ekipleri, taziyeler için sokağı kapattı. Şehidin evinin önünde tedbir amaçlı 112 ekipleri hazır bekledi. Aileyle görüşen yetkililer, cenaze töreniyle ilgili programı yaptı.

 Gedik'in cenaze töreni için ise evinin karşısındaki Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulunda hazırlıklara başlanıldı.

"İyi bir arkadaşımızdı"

Şehit olan Gedik’in kapı komşusu Emin Hıraç, “Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Selim kardeşimiz kapı komşumuzdur, şehit olmuştur. Ailesine sabırlar diliyoruz, iyi bir arkadaşımızdı, mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

"Acımız büyük vatan, millet sağ olsun"

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Osman Usta ise, “İlk önce başımız sağ olsun cümleten vatan sağ olsun diyelim. Kardeşimiz elimizde büyüdü, komşumuzun oğlu. İyi bir kardeşimizdi, Allah’tan ailesine sabır dileyelim, kendisine de dua edelim. Acımız büyük vatan, millet sağ olsun diyelim” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç