Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:58:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3436 0,29
EURO
35,1485 0,08
ALTIN
2.301,40 1,05
BİTCOİN
$71.296 3,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Şubat 2022 - 19:29
23 Şubat 2022 - 19:293 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Şehrin yeni lunaparkı Sakarya Park’ta hızla yükseliyor

Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni bir lunaparkı kazandırmak için çalışmaları hızlandırdı.

Şehrin yeni lunaparkı Sakarya Park’ta hızla yükseliyor
Toprak Turizm


Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni bir lunaparkı kazandırmak için çalışmaları hızlandırdı. sakarya park’ın içerisinde başlatılan çalışmalarda çarpışan oto, atlıkarınca, gondol ve dönme dolap montajına başlandı. Çalışmaları inceleyen Başkan Yüce, “Sakaryalı vatandaşlarımızın geniş, ferah alanda birçok oyun grubuyla buluşturuyoruz. Göründüğü üzere oyuncaklarımız tamamlanıyor, en kısa sürede kapıları açacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Millet Bahçesi’nde hizmete açılan lunaparkın ardından bir oyun alanı da sakarya park’ta hazırlanıyor. Başkan Yüce’nin müjdesini verdiği şehrin yeni lunaparkı hızla yükseliyor. Ekiplerin hummalı bir çalışma yürüttüğü oyun alanında önemli bir aşama kaydedildi. Oyun makinalarının taşındığı park içerisinde çarpışan oto, atlıkarınca, çılgın dans makinası, küçük gondol, samba balon ve dönme dolabın montajına başlandı.

21 parça oyun alanı

Başkan Ekrem Yüce, lunapark inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmayla ilgili yetkililerden bilgi alan Yüce, parkın en kısa sürede hizmete alınması için faaliyetlerin hızlandırılması talimatını vererek montajın sürdüğü alanı gezdi. Tamamlandığında ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirebileceği projede park sorunu yaşanmayacak. Park içinde aileler için kafeterya ve çay bahçesi inşa edilecek. Yaklaşık 10 bin metrekare alanda 8 tren, gondol, çarpışan oto, su kanosu, atlı tren, alı karınca, büyük dönme dolap, küçük gondol, samba balon, kamikaze, crazy dance, kule, büyük discovery, gezi treni, büyük uçak, sekolin, hayvanlar âlemi ve şişme zıp zıpın yer aldığı 21 parça oyun makinası yer alacak.

“En kısa sürede tamamlanacak”

Lunaparkın Sakarya’daki ailelerin ve gençlerin yeni buluşma yeri olacağını ifade eden Başkan Yüce, “Sakaryalı vatandaşlarımızın geniş, ferah alanda birçok oyun grubuyla buluşturuyoruz. Göründüğü üzere oyuncaklarımız tamamlanıyor, en kısa sürede kapıları açacağız. Bu gördüğünüz alan Sakaryalı ailelerin ve gençlerin yeni buluşma yeri olacak. İçinde 21 parça oyuncak, çay bahçesi, kafeterya, kulübe ve kule yer alacak. Ekiplerle görüştük, kendileri en kısa sürede tamamlayacaklar. Ben de vatandaşlarımız gibi büyük bir mutlulukla takip ediyorum. Güzel şehrimize yeni bir hizmeti daha kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun” dedi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç