30 Nisan 2024|Salı,04:26:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,4159 0,02
EURO
34,7764 0,08
ALTIN
2.434,48 0,02
BİTCOİN
$64.334 1,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
01 Nisan 2024 - 20:37
01 Nisan 2024 - 20:373 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti Sakarya'da seçim sonuçları masaya yatırıldı

Sakarya'da 6 ilçeyi kaybeden AK Parti'de İl Yönetimi ve milletvekilleri, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldi.

AK Parti Sakarya'da seçim sonuçları masaya yatırıldı
MARMARA GÖZ


ak parti sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan, Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, İL Başkanı Yunus Tever, sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile parti il yönetimi seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya ilişkin konuşan Yunus Tever, ülkenin ve şehrin, büyük bir demokrasi sınavından daha alnının akıyla çıktığını belirtti.

Seçime katılan vatandaşlara, seçimlerin sağlıklı geçmesi için gün boyu fedakarca çalışan görevlilere, nöbet yerini terk etmeyen sandık sorumlularına demokrasiye verdikleri katkı için teşekkür eden Tever; "

ak parti, kurulduğu günden bu yana sandıktan çıkan her sonuca daima saygı duymuş, milletimizin verdiği kararı tek doğru kabul etmiştir.

SEÇİM SONUÇLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

Sandıktan çıkan sonuç ilimiz açısından Cumhur İttifakı’nı yine 1. parti yaptığı gibi, bazı mesajlar da içermektedir. seçim sonuçları ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği istikamette gerekli çalışmaları titizlikle yapacağız.

Sakarya Büyükşehir Belediyemizdeki açık ara farkın yanı sıra 9 ilçemizde yarışı önde tamamladık. sakarya’mızda, Büyükşehir Belediyesinde ve İlçelerimizde Cumhur İttifakı olarak bizlere verilen sorumluluğu layıkıyla yerine getirerek, aziz hemşehrilerimiz ve şehrimiz için eser ve hizmet siyasetimizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Milletvekili Ali İnci ise, ak parti olarak her zaman sandıktan çıkan millet iradesine saygı duyduklarını ve milletin kararını kabul ettiklerini ifade etti.

İnci; "Bu doğrultuda, her bir ilçenin seçim sonuçlarını detaylı şekilde analiz ederek çalıştık.

Daha sonra İl Yürütme Kurulu toplantısı'na katılarak teşkilatımızla istişarelerde bulunduk. Tüm dava arkadaşlarıma emekleri ve katkıları için bir kez daha teşekkür ediyor, 31 Mart seçim sonuçlarının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç