28 Nisan 2024|Pazar,11:18:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.882 1,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Mart 2024 - 14:51
05 Mart 2024 - 14:515 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Alemdar: Pamukova'da vatandaşla buluştu

Başkan Adayı Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve Milletvekili Kaya ile birlikte Pamukova Mekece’de vatandaşlarla buluştu.

Alemdar: Pamukova'da vatandaşla buluştu
Toprak Turizm


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretlerine Pamukova ile devam etti. Mekece Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Alemdar, burada coşkuyla karşılandı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik ve MHP Pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih katıldı.

Başkanlardan güçlü destek vurgusu

Programda bir selamlama konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Burak Çelik, “Böylesi samimi ve coşkulu karşılama için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim. Cumhur İttifakı’mızın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf başkanımızdan genç yaşlarda siyaseti öğrendik. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Fatih Akın arkadaşımız da bu davanın her kademesinde görev yapmış, ilçemizin tüm gereksinimlerini iyi bilen bir kardeşimiz. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart’ta Mekece’den en güçlü desteği vereceğiz” dedi.

MHP İlçe Başkanı Şükür Salih ise, en güçlü desteğin Mekece’den geleceğine inandıklarını ifade ederek, “Cumhur İttifakı olarak bugün Mekece’deyiz. Genel seçimlerde de buraya geldik. Aynı coşku o zamanda vardı. O gün sizlerden destek istedik ve Allah hepinizden razı olsun, en güçlü desteği Mekece’den aldık. Şimdi ise önümüzde önemli bir yerel seçim var. Cumhur İttifakı’nın değerli adayları için aynı desteği vereceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

Verilen sözleri tamamlamak bizim görevimizdir

Pamukova Belediye Başkan Adayı Fatih Akın, hiçbir hizmetin yarım kalmayacağını belirterek, “Ben projelerimi anlatırken herkes kaynak nereden bulacaksın diye soruyordu. İşte kaynak burada. Uzun senelerdir her kademede görev yaptım. Şimdi adaylık nasip oldu. Bizde görevler değişir ancak hizmet yarım kalmaz. Verilen sözler bizim sözümüzdür tamamlamak yine bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.

Her zaman hizmetinizdeyiz

Sakarya Milletvekili Murat Kaya, konuşmasında tecrübe vurgusu yaparak, “İyi ki Cumhur İttifakı var. Belediye seçimleri zahmetlidir, koşturmak gerekir. Ama şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki, Pamukova çok doğru bir yolda. Fatih başkanımız pırlanta gibi bir kardeşimiz. Daha önemlisi arkasında Yusuf başkanımız gibi bir tecrübe var. Birlikte çok güzel işler yapacaklarına inanıyoruz. Milletvekilleri olarak kendilerini her zaman destekleyeceğiz. Belediyecilikte tecrübemizle beraber Fatih kardeşimizin projelerine kefiliz. 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Sizlerden her zamanki güçlü desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.
Hizmeti devraldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Fatih başkanımız 21 yıldır teşkilatımızın içinde oldu. Hep Pamukova’yı düşündü. Şimdi Allah nasip etti ve Pamukova için aday oldu. Bizde hizmet bitmez. Mücadele eder, gayret gösterir ve daha iyisini yapmak için çalışırız. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren hizmeti devraldığımız yerden daha ileriye götürmenin gayretinde olacağız” diye konuştu.

Mekece’nin doğal gaz sorununu hızla bir şekilde çözeceğiz

Konuşmasında yeni dönem için mesajlar da veren Alemdar, “Biz seçim beyannamesinde projelerimizi açıkladık. Her ilçemize bölgesel parklar planladık. Bununla birlikte mahallelerimizin yaşam standartlarını da yükseltmek istiyoruz. Mekece’nin doğalgaz ihtiyacını çözeceğiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı ve kimsesizlerimizi yalnız bırakmayacağız. Sebze ve meyve deposu olan Pamukova’mızda çiftçimizi destekleyeceğiz. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizi ücretsiz taşıyacağız. Emeklilerimizin su faturalarına yüzde 65 indirim yapacağız. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan sonra biz sizin yanınıza gelip nereden başlayacağımızın takvimini açıklayacağız” dedi.

Makamlara emanet nazarıyla bakıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, kalıcı olanın dava şuuru olduğuna dikkat çekerek, “Makamlar bizim değil emanettir. Biz bu işlere dava nazarıyla bakıyoruz. Eğer bakmıyor olsaydık burada bu kalabalık olmazdı. Burada olan kardeşlerimizin bir makam beklentisi yok. Tek düşünceleri davamızın tekerleği tümsekte kalmamasıdır ve bu en güzel düşüncedir. Biz kalıcı değiliz ama davamız kalıcı. Bu dava bilinciyle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde olmaz denilen işleri yaptık. Yeni dönemde de kıymetli başkan adaylarımızın tecrübeleriyle daha iyilerini yapacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç