SBB Yusuf Alemdar - 1 Mayıs 2024
1 mayıs 2024 satso serdivan belediyesi
01 Mayıs 2024|Çarşamba,15:56:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 01.05.2024
DOLAR
32,5144 0,42
EURO
34,7663 0,52
ALTIN
2.401,67 0,90
BİTCOİN
$58.020 5,17
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
09 Nisan 2024 - 13:12
09 Nisan 2024 - 13:123 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Ali İhsan Yavuz'un o paylaşımına istifa et yorumları yağdı

2002 yılındaki seçimlerin ardından ilk defa 2. parti olan ve Sakarya'da da 6 ilçeyi kaybeden AK Parti'de istifası gündeme gelen Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yusuf Alemdar'ı ziyaret ederek çalışmaya devam mesajı verdi. Yavuz'u yüzlerce kişi sosyal medyadan istifaya çağırdı.

Ali İhsan Yavuz'un o paylaşımına istifa et yorumları yağdı
MARMARA GÖZ


Kurulduğu günden bu yana ilk kez bir seçimlerde ikinci parti olan ak parti'de,  alınan yenilginin ardından başarısızlıkla suçlanan ak partili isimler arasında Seçim İşlerinden Sorumlu genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da yer alıyor.

Zira Sakarya'da aday belirleme sürecinde önemli rol oynayan Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'da Erenler, Hendek, Geyve, Karapürçek, Ferizli ve Kaynarca'nın kaybedilmesi nedeniyle parti tabanından büyük tepki var.

Yavuz, 2019'da İstanbul seçimlerinin tekrarı sürecinde sarf ettiği "Hiçbir şey olmasa bile bir şey olmuştur" sözleri ile ülkede gündem olmuştu.

Seçim sonuçlarında yaşanan başarısızlık sonrası istifası gündeme gelen Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

Yavuz ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından; "Şehre gelir gelmez ilk ziyaretimizi Büyükşehir Belediyemize yaptık. Saat 23.00 olmasına rağmen Sayın Başkanımızı büyük bir motivasyonla işin başında bulduk. Kendisine başarılar diliyoruz.Hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içinde Şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

ali ihsan yavuz'un çalışmaya devam sözü ile istifasını bekleyenlere mesaj verdiği belirtilirken sosyal medyada yüzlerce kişi kendisini istifaya davet etti.

İşte o mesajlardan bazıları; "

Çiğdem Ç.
Seçimlerden sonra ilk işiniz istifa etmek olmalıydı. Bizlere büyük Motivasyon olurdu doğrusu.

Tuğba K.
Ak Partiye seçimi kaybettiren ekip olarak istifa etmeyi düşünmez misiniz? Sizden beklenilen tek onurlu hareket budur. İstifa edin. İstifa edin. İstifa edin.

Feride G.
Ne zaman istifa ediyorsunuz?

Sevilay D.
İstifa, başarısızlıklar sonucunda yapılan erdemli bir harekettir…
Lütfen gereğini yapın.. Sizden bekledimiz budur.

Rıfat E.
Seçimlerin üzerinden 1 hafta geçti Ali İhsan bey . Acaba istifa etmeyi düşünüyor musunuz ? İstifa etmek de bir erdemdir düşünün derim.

Aydın O.
Beklediğimiz Twit varsa istifa twitiniz olmalı.

Büşra D. M.
Seçim işlerini güzel beceremediğiniz ortaya çıktığı halde o makamda nasıl duruyor kazanılan tek tük belediyeyi hangi yüzle ziyaret ediyorsunuz. Türkiyeyi kırmızıya boyadınız hiç erdem gösterip istifayı düşünmüyorsunuz. Pes doğrusu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç