SBB Yusuf Alemdar - 1 Mayıs 2024
1 mayıs 2024 satso serdivan belediyesi
01 Mayıs 2024|Çarşamba,12:17:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 01.05.2024
DOLAR
32,4491 0,21
EURO
34,6417 0,16
ALTIN
2.385,19 0,21
BİTCOİN
$57.431 7,46
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
01 Nisan 2024 - 11:21
01 Nisan 2024 - 11:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

BBP MKYK Üyesi Kobal: Birileri bizi tabela partisi gördü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya'da seçimlerde büyük sürpriz yaparak AK Parti'nin kalesi Erenler ile Hendek ilçesini kazanarak büyük zafer elde etti. Erenler'deki kutlamada konuşan BBP MKYK Üyesi Yasin Kobal; "Keşke Muhsin Başkanım sağ olsaydı da bugünü görseydi" dedi.

BBP MKYK Üyesi Kobal: Birileri bizi tabela partisi gördü
Toprak Turizm


sakarya'da Erenler ve Hendek gibi iki büyük ilçeyi kazanan büyük birlik partisi'nde büyük sevinç yaşanıyor.

ak parti'nin kalesi durumundaki Erenler'de başkanlık seçimini kazanan bbp Adayı Şenol Şenol Dinç, Erenler Belediyesi önünde seçim zaferini parti yönetimi ve vatandaşlarla kutladı.

Erenler'deki kutlamada konuşan bbp MKYK Üyesi Yasin Kobal, sözlerine Keşke Muhsin Başkanım sağ olsaydı da bugünü görseydi" diyerek başladı.

Birilerinin kendilerini tabela partisi olarak gördüğünü aktaran Kobal; "Dedikleri tabela partisi bundan sonra sakarya'nın 16 ilçesinde inşallah hizmet verecek güce gelecek. Nasıl mı? Şenol abi gibi dürüst, imanlı, arkasında yaşlıların, yetimin, öksüzün duasını almış, sizlerin duasını almış adaylarla her zaman karşınıza çıkacağız" diye konuştu.

Kobal, sözlerine şöyle devam etti; "
Bu eller kire bulaşmadı. Bu eller kötülüğe bulaşmadı. Bu eller temiz eller. 'Tutun bu elleri' dedik. Hepiniz sahip çıktınız. Allah hepinizden razı olsun. Genel Başkanımız 'Erenler halkına benden selam edin. Şenol'un ne projesi varsa üstüne de 10 tanede ben koyacağım. siz burada sahipsiz değilsiniz." dedi. Birileri bizi tabela partisi olarak gördü. Erenler İlçe başkanım 50 metrekarelik alandan Şenol abimle, Alifuat başkanımla, kadın kollarımla, Alperenlerimle, meclis üyelerimle beraber geldik. Sizlerin sayesinde geldik. Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Kimse korkmasın. Şenol başkanım kimseyi tehdit etmez. Efendiliğinden bir gram ödün vermedi. Onun kafasını eğmeye kalktılar. Erenler onun başını yukarı kaldırdı."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç