29 Nisan 2024|Pazartesi,21:33:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,3916 0,14
EURO
34,8022 0,18
ALTIN
2.440,95 0,09
BİTCOİN
$62.958 1,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
01 Mart 2024 - 19:23
01 Mart 2024 - 19:232 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Mustafa Destici Söğütlü'de bir dizi ziyarette bulundu

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala patilerde seçim hareketliliği sürüyor. Seçim çalışmalarına ve adaylara destek amacıyla Sakarya'ya gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya'da bir dizi ziyarette bulundu.

Mustafa Destici Söğütlü'de bir dizi ziyarette bulundu
MARMARA GÖZ


Ziyaretlerine Söğütlü Kaymakamı Cevat Gün ile başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı mustafa destici'ye; BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, BBP Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, Söğütlü İlçe Başkanı Kazım Şengül ve BBP Söğütlü Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Seçim Merkezi açılışına katıldı

Söğütlü Kaymakamlığının ardından BBP Söğütlü Seçim Karargah Merkezi'nin açılışına katılan Genel Başkan mustafa destici, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Açılışa  BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, BBP Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, Söğütlü İlçe Başkanı Kazım Şengül ve partililer de katıldı. Dualarla kurdele kesiminin ardından açıklama yapan BBP Lideri Destici, "Söğütlü'müz ve Büyük Birlik Parti'miz için yeni seçim karargah merkezimiz hayırlı olsun.  sakarya'da ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımıza ve teşkilatlarımıza güveniyorum, en yüksek oyu da alacağız" açıklamalarında bulundu.

Kahraman Şehidimizi ziyaret etti

Seçim Karargah Merkezi'nin ardından BBP Genel Başkanı mustafa destici, BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, BBP Söğütlü Belediye Başkan Adayı Koray Oktay Özten, Söğütlü İlçe Başkanı Kazım Şengül ile birlikte heyeti; Siirt'in Eruh İlçesi'nde 2 ayrı noktada teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman er Mehmet Kıran'ın mezarını ziyaret etti. Merhum için dua eden Destici'ye, Şehit Er Mehmet Kıran'ın babası teşekkür ett

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç