27 Nisan 2024|Cumartesi,19:59:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.886 1,28
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Mart 2024 - 14:37
01 Mart 2024 - 14:375 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar Beşköprü'de vatandaşla buluştu

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Serdivan Beşköprü Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Alemdar, “Serdivan Kemalpaşa ile bağlantı yolunu da açacağız. Beşköprü’den Eşme sınırına kadar olan Sapanca sahil kısmını da düzenleyeceğiz” dedi.

Yusuf Alemdar Beşköprü'de vatandaşla buluştu
Yön Bul Akademi


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında Serdivan Beşköprü Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Alemdar, yeni dönem için Beşköprü’de gerçekleştirilecek çalışmaları açıkladı.
Programa MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, MHP İlçe Başkanı Yaşar Kara AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman ve Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can katıldı.

Coşku ve heyecan inancımızı tazeliyor

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, “Siyaset sabır ve sadakati gerektirir. Cumhur İttifakı’nın adayları işte bunun örneğidir. 3 dönemdir Serdivan’ı Sakarya’nın incisi haline getiren Yusuf başkanımız, şimdi Sakarya’yı Marmara Bölgesi’nin incisi haline getirecektir. Osman başkanımız ise Serdivan kurucu ilçe başkanlığımızı yapmıştır ve davasına sadakatle bağlı kalmıştır. Bizler Serdivan için Osman başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerin de bu akşam ortaya koyduğunuz bu güzel coşku hepimizin inancını bir kez daha tazeliyor” şeklinde konuştu.

Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Yaşar Kara, “15 Temmuz gecesi kurulan Cumhur İttifakı, 28 Mayıs seçimlerinde destansı bir zafer elde etti. Elbette bizim hikayemiz burada bitmedi, inşallah 31 Mart akşamı yeni bir zafer daha elde ederek Sakarya’dan bu kutlu davaya büyük bir ses vereceğiz. Böylesi güzel bir coşku için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vizyon projelerimizi kararlılıkla hayata geçireceğiz

Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, “Bizleri böyle güzel bir heyecan ve coşkuyla karşıladınız. Hepinize teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta sizlerin kıymetli destekleriyle Serdivan’da değişim, Sakarya’da ise yeni bir gelişim ve dönüşümün adımları atılacaktır. Sahalardayız. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmıyoruz. Sizlerden de büyük bir teveccüh görüyoruz, Allah hepinizden razı olsun. Serdivan’ı Serdivan yapan Yusuf başkanımızın bıraktığı yerden bayrağı devir alıp daha ileri götüreceğiz. Yusuf başkanımın doğru belediyecilik anlayışıyla Serdivan büyüdü ve gelişti. Bizde aynı anlayışla ilerleyip adaletli, şeffaf olacak ve kararlılıkla ilçemizde 30’u aşkın vizyon projemizi hayata geçireceğiz. Biz size güveniyoruz ve inanıyoruz” dedi.


Belediyecilik işi gönül işi ve ehil kişilerin işidir

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Azmettik, çalıştık ve 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir zafer elde ettik. İnşallah sizlerin de desteğiyle Cumhur İttifakı’mız yerel seçimlerde yine büyük bir zafer elde edecektir. Belediyecilik işi gönül işi ve ehil kişilerin işidir. Burada 15 yıl Serdivan’da işini ehliyle yapan Yusuf başkanımız şimdi büyükşehirde, teşkilattan gelen Osman başkanımız ise Serdivan’da yol yürüyecek. Allah her iki başkanımızın da yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Beşköprü-Kemalpaşa bağlantı yolunu açacağız

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Beşköprü bizim hep yanınızda oldu. Bizler de Beşköprü için her zaman en iyisini ortaya koymaya gayret gösterdik. Elbette beklentiler değişiyor ve gelişiyor. Beşköprü’nün daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. Hemen yanı başımızdaki okul bölgesinin yapılması gerektiğini biliyorum. İsmini aldığı tarihi köprümüzün yenilenmesiyle tarih turizmini geliştirmek istiyoruz. Beşköprü’den başlamak üzere E-5 yolunun kenarlarında düzenleme yapacağız. Serdivan Kemalpaşa ile bağlantı yolunu da açacağız. 32 Evler’den başlayan Çark Deresi’nden tarihi Beşköprü’yü rekreasyon alanına çevireceğiz. Beşköprü’den Eşme sınırına kadar olan sahil kısmını da düzenleyeceğiz. Bunların yanı sıra İlkokul ve ortaokul için ücretsiz ulaşım, lise ve üniversite için yüzde 54 indirimli ulaşım sağlayacağız” dedi.

Hizmet seferberliği sürecek

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Serdivan’da 15 yıldır Osman başkanımızla çalışıyoruz. İnşallah desteklerinizle yeni dönemde hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz. Uyum ile istişare ve ortak aklı önceleyerek şehrimizin, ilçelerimizin eksiklerine odaklanacağız. Hızla değişim, dönüşüm ve gelişim için harekete geçeceğiz. Her alanda çalışmalarımız hazır. Mahallelerimizin de taleplerini biliyoruz. Seçimlerin ardından inşallah hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç