27 Nisan 2024|Cumartesi,19:04:32
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.911 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Şubat 2024 - 20:24
22 Şubat 2024 - 20:243 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar Hendek'te ziyaretlerde bulundu

Başkan Adayı Alemdar, Hendek ilçesinde düzenlediği ziyaretlerinde AK Parti İlçe Teşkilatı ve esnaflarla bir araya geldi.

Yusuf Alemdar Hendek'te ziyaretlerde bulundu
MARMARA GÖZ


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, yoğun bir şekilde sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine hendek ile devam etti. Programının ilk durağında AK Parti hendek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Alemdar, İlçe Başkanı Adem Öz’e yeni görevinde başarılar diledi.

Akabinde Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar, esnaflara hayırlı işler diledi. hendek Devlet Hastanesi’nde Başhekim Dr. Ünal Küçükyılmaz ile görüşen Alemdar’a ziyaretlerinde hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, AK Parti hendek İlçe Başkanı Adem Öz ve MHP hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı eşlik etti.

Önceliklerimizi belirleyerek projelerimizi ortaya koyacağız

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Alemdar, “Hendek ilçemiz coşkusuyla, heyecanıyla Cumhur İttifakı’nı geleceğe taşıyacaktır, buna inanıyoruz. Bizler de seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren ilçemizi çok kez ziyaret ettik. Bugün de yine parti teşkilatımız, ilçe esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemşehrilerimizin görüş ve taleplerini dinledik. Tüm bu istişareleri çok kıymetli buluyoruz. İlçemiz için yeni dönemde çizeceğimiz yol haritasında bu istişareler hayati bir öneme sahip. İnşallah hendek ilçemizde önceliklerimizi belirleyerek orta ve uzun vadede projelerimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

Tüm şehrimizi büyük buluşmaya davet ediyorum

Başkan Adayı Alemdar, “Hendek ilçemizde toplam 92 mahallemiz bulunuyor. Aynı zamanda sanayisiyle ve tarımıyla oldukça hareketli bir ilçe. Bizler de tüm bu veriler ışığında hendek için en uygun projeleri hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın her alanda refah seviyesini yükseltmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi ve ekledi. Alemdar, “Bu vesile ile hendek’ten bir kez daha seslenmek istiyorum; İnşallah Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şehrimize teşrif ediyor. hendekli hemşehrilerimizi ve tüm şehrimizi bu coşkuya davet ediyorum” diye konuştu.  

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç