Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:16:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3452 0,29
EURO
35,1179 0,01
ALTIN
2.304,07 1,16
BİTCOİN
$70.801 3,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Ekim 2021 - 15:20
13 Ekim 2021 - 15:202 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Spor birikimimizi şehre sunmaya hazırız

Sakarya 2021 Yılı Sporun En’leri Ödül Töreni’nde ‘Altın Yıllar Hizmet Ödülü’ne layık görülen SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, sahip oldukları birikimi şehrin hizmetine sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Spor birikimimizi şehre sunmaya hazırız
Toprak Turizm


sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen sakarya 2021 Yılı Sporun En’leri Ödül Töreni’nde ‘Altın Yıllar Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen törene sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, bürokratlar, sporcular, antrenörler ve hakemler katıldı. Dekan Mirzeoğlu’na ödülünü AK Parti sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek verdi. 

Ödülü üniversite adına alıyorum

SUBÜ’nün vizyonu ve Spor Bilimleri Fakültesi’nin akademik potansiyeli ile sakarya’ya ve sakarya’da spora katkı sunmaya çalıştıklarını kaydeden Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, “Layık görüldüğümüz bu ödül sorumluluklarımızı bir kat daha arttırdı. Sahip olduğumuz bilgi, deneyim ve fiziksel imkânlarımızı tüm paydaşların ve sakarya’nın hizmetine sunmaya hazırız. Bu kapsamda paydaşlarımızla iş birliği protokolleri imzalamaya devam ediyoruz. Biz 1.500’ü aşan öğrenci sayımızla şehrimizde sporun ve sosyal yaşamın dinamizmi olmaya adayız. Sporun ve sporcunun geliştirilmesinde çok önemli bir teşvik kaynağı olan ödül töreninin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyor, bu anlamlı ödül için organizasyon ekibine teşekkür ediyorum. Ödülü kurumsal hizmetlerimizin bir karşılığı olduğu düşüncesiyle üniversitemiz ve fakültemiz adına alıyorum” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç