27 Nisan 2024|Cumartesi,11:47:31
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.990 2,19
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
31 Ekim 2023 - 14:55
31 Ekim 2023 - 14:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Hentbol Milli Takımı SUBÜ öğrencileriyle buluştu

A Milli Erkek Hentbol Takımı, SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle buluştu. Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Milli Takım Başantrenörü Okan Halay, Türkiye’nin 1 Kasım Çarşamba günü Serdivan Spor Salonu’nda oynayacağı İtalya maçı için Sakarya halkından destek beklediklerini söyledi.

Hentbol Milli Takımı SUBÜ öğrencileriyle buluştu
Toprak Turizm


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, A Milli Erkek Hentbol Takımı’nı misafir etti. Ev sahipliğini Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Spor Yöneticiliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hakan Kolayiş, Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü Menajeri Burçin Albayrak ve Başantrenör Mehmet Korer Koral’ın yaptığı buluşma kapsamında A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay ve milli sporcular, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Daha sonra üniversite lokalinde düzenlenen toplantıda ise milli takımın durumu ve Türkiye’de hentbol sporu ile gelişimi konuşuldu.

Hentbol Sakarya’da bir numara olacak

A Milli Erkek Hentbol Takımı’nın 2025 IHF Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turu’nda karşılaşacağı İtalya maçı için Sakarya’da bulunduğunu kaydeden SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, “1 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Serdivan Spor Salonu’nda oynanacak müsabakaya tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Nezaket gösterip üniversitemizde sizlerle buluştukları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz tüm gücümüzle milli takımımızın arkasındayız” diye konuştu. Sakarya’da olmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay, “Sakarya son yıllarda birçok spor dalında ciddi atılımlar yaptı. Son zamanlarda çıkış yapan bir hentbol takımı var. Ben bu takımın tüm spor branşları arasında bir numara olacağına inanıyorum. Bizim branşımız eğitim ve kültür seviyesi yüksek bir branş. İtalya ile iki önemli maçın ilk ayağını Sakarya’da oynayacağız. İnşallah sizlerin desteğiyle birlikte çok güzel bir galibiyete burada imza atarak ikinci maça rahat çıkacağız. Desteğinizi bizden esirgemeyin” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç